in

Διαδικτυακοί ιστότοποι επεξεργασίας βίντεο και για επεξεργασία βίντεο με remix και ειδικά εφέ

Η επεξεργασία βίντεο είναι μια από τις πιο δημιουργικές δραστηριότητες πληροφορικής, η οποία σήμερα έχει γίνει προσβάσιμη σε όλους χάρη σε ορισμένες ημιαυτόματες εφαρμογές που συνοψίζουν τις πιο σύνθετες λειτουργίες σε καθοδηγούμενες διαδικασίες και πολύ εύχρηστες επιλογές. Σε αυτό το άρθρο θα ανακαλύψουμε μερικές από αυτές τις εφαρμογές, οι οποίες δεν χρειάζεται να εγκατασταθούν στον υπολογιστή ή στο κινητό τηλέφωνο, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού από οποιονδήποτε τύπο υπολογιστή.

Ο στόχος αυτών των διαδικτυακών υπηρεσιών είναι να μπορείτε να δουλέψετε στα βίντεό σας όπως θα έκανε ένας τεχνικός επεξεργασίας βίντεο τηλεόρασης ή κινηματογράφου, χωρίς να χρειάζεται να παρακολουθήσετε μαθήματα εξειδίκευσης ή περίπλοκους οδηγούς. Το πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να αποθηκεύετε έργα στο διαδίκτυο και να επεξεργάζεστε προσαρμοσμένες επεξεργασίες βίντεο χωρίς να χρειάζεται να κάνετε λήψη τίποτα.
  Σαφώς, αν και σε αυτήν τη λίστα υπάρχουν δωρεάν εφαρμογές web για επεξεργασία βίντεο, επεξεργασία βίντεο και remixing ταινίας, η δημιουργία λογαριασμού είναι πάντα απαραίτητη και ενδέχεται να υπάρχουν προαιρετικές συνδρομές και συνδρομές για την άρση των διαφόρων περιορισμών.
1) Το WeVideo είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή για online επεξεργασία βίντεο και για δημιουργία όμορφων βίντεο, ακόμη και σε συνεργασία με φίλους. Η εφαρμογή Ιστού σάς επιτρέπει να προσθέτετε τίτλους, εφέ, κινούμενα σχέδια, μουσική και πολλά άλλα στα βίντεό σας και να μοιράζεστε τα αποτελέσματα με τις επαφές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook, το Google, το Twitter ή το LinkedIn. Το WeVideo είναι εντελώς δωρεάν και παρέχει έναν διαδικτυακό χώρο στον οποίο μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία πολυμέσων από τον υπολογιστή σας (εικόνες, βίντεο, ήχος) ώστε να τα επεξεργαστείτε μαζί σε ένα τελικό βίντεο. Το WeVideo διαθέτει επίσης τη δική του βιβλιοθήκη με αρχεία ήχου, αρχεία βίντεο και μεταβάσεις και εφέ γραφικών (κείμενο, καρέ, κινούμενα σχέδια και άλλα).
Η εφαρμογή περιλαμβάνει βασικά εργαλεία επεξεργασίας και επίσης πολλά φίλτρα (βινιέτα, σέπια, θόλωση, κλίμακα του γκρι κ.λπ.) που μπορείτε να προσθέσετε σε βίντεο. Η διεπαφή επεξεργασίας σάς παρέχει έξι διαφορετικά επίπεδα, ένα για εφέ, ένα για γραφικά, ένα για βίντεο και εικόνες και τρία για ήχο. Απλώς σύρετε στοιχεία στα αντίστοιχα επίπεδα για να τα επεξεργαστείτε μαζί στη γραμμή χρόνου.
2) Το Loopster είναι ένα δημοφιλές διαδικτυακό εργαλείο για τη δημιουργία μοντάζ βίντεο και παρουσιάσεων slideshow. Οι χρήστες μπορούν να ανεβάσουν τα δικά τους βίντεο ή να χρησιμοποιήσουν τους πόρους που διατίθενται από τον ιστότοπο One True Media και να τους επεξεργαστούν τροποποιώντας τις σκηνές προσθέτοντας εφέ ήχου και μεταβάσεις βίντεο.
Το Loopster έχει μια απλή διεπαφή με καρτέλες, ώστε να μπορείτε να ολοκληρώσετε εύκολα την επεξεργασία βίντεο προσθέτοντας μεταβάσεις και λεζάντες, αναδιατάσσοντας τα κλιπ και τη σειρά τους για να τα ενοποιήσετε σε μια ταινία και κόβοντας περιττές σκηνές. Το Loopster διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία βίντεο, εφέ μετάβασης και θεμάτων που οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να πετύχουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Μπορείτε να μοιραστείτε αμέσως το βίντεο στο YouTube, το Facebook και άλλους ιστότοπους κοινής χρήσης βίντεο.
3) Το MotionBox είναι μια πραγματικά ισχυρή διαδικτυακή εφαρμογή, εξ ολοκλήρου online, η οποία σας επιτρέπει να δημιουργείτε νέα βίντεο ακόμα και από την αρχή ή να αναμιγνύετε και να επεξεργάζεστε πολλά έτοιμα ή δικά μας βίντεο. Ο δωρεάν λογαριασμός σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο για να δημιουργείτε το πολύ 5 βίντεο κάθε μήνα, σε τυπική ποιότητα, με 1 GB χώρου στο cloud.
4) Το Magisto είναι κυρίως ένας μίκτης βίντεο που σας επιτρέπει να δημιουργείτε mini-clip με τις καλύτερες σκηνές μεγάλων βίντεο ή κλιπ, αυτόματα.
 Τα βίντεο μπορούν να μεταφορτωθούν από τον υπολογιστή σας ή μπορείτε να πάρετε αυτά που έχουν δημιουργηθεί και κοινοποιηθεί από άλλους χρήστες και να παίξετε ελεύθερα μαζί τους. Μπορείτε να σύρετε κλιπ στη γραμμή χρόνου, μια γραμμή χρόνου που παρέχει τη διεπαφή με την οποία επεξεργάζεστε βίντεο. Υπάρχουν πολλά χειριστήρια και επιλογές που μπορούν να τροποποιήσουν κάθε δευτερόλεπτο των βίντεο και που μπορούν να προσαρμόσουν τον ήχο και την ένταση, ακόμη και αντικαθιστώντας το αρχικό. Η ενότητα “τίτλοι και επικαλύψεις” μπορεί να είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό αυτής της εφαρμογής, επειδή μπορείτε να δημιουργήσετε τυπικά ξεθωριασμένα θέματα ταινιών.
 Άλλα εφέ περιλαμβάνουν κανάλια άλφα, θόλωση, φωτεινότητα, χρώμα πλήκτρων, σκιά, ανίχνευση άκρων, εξασθένιση και εξασθένηση, κλίμακα του γκρι, HSV, ανεστραμμένο χρώμα, αδιαφάνεια, RGB, ακτίνες Χ και άλλα. Τα βίντεο μπορούν να επεξεργαστούν σε ευρεία οθόνη 4:3 ή 16:9. Η προσθήκη μουσικής και τίτλων είναι παιδικό παιχνίδι και υπάρχει επίσης η δυνατότητα χρήσης Text to Speech κάνοντας ένα γραπτό κείμενο να μιλήσει ή ακόμα και προσθέτοντας περισσότερες από μία φωνές στο βίντεο.
  5) Το Kapwing είναι ένα πραγματικά ισχυρό δωρεάν εργαλείο επεξεργασίας βίντεο, με μεμονωμένα εργαλεία για χρήση όπως απαιτείται. Εκτός από το Studio, το οποίο σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε και να δημιουργείτε βίντεο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο για να προσθέσετε ήχο σε ένα βίντεο, να προσθέσετε αυτόματους υπότιτλους, να περικόψετε και να αλλάξετε το μέγεθος ενός βίντεο.
6) Το FlexClip επεξεργάζεται βίντεο, εικόνες και μουσική σαν να χρησιμοποιεί ένα επαγγελματικό πρόγραμμα στούντιο ηχογράφησης, απλά, δωρεάν και χωρίς περιορισμούς.
7) Το Kizoa είναι ένας εύχρηστος διαδικτυακός ιστότοπος επεξεργασίας βίντεο για κοπή κλιπ, εφαρμογή ειδικών εφέ και μεταβάσεων, επικάλυψη μουσικής και ήχου, που παρέχεται με εκατοντάδες πρότυπα, κινούμενα σχέδια και προσαρμόσιμες επιλογές.
8) Το PowToon είναι μια εξαιρετική διαδικτυακή εφαρμογή που δεν χρησιμοποιείται για την επεξεργασία βίντεο που έχουν ήδη δημιουργηθεί, αλλά για τη δημιουργία νέων βίντεο με κινούμενα σχέδια και διαφάνειες. Αυτό το εργαλείο υψηλής ποιότητας είναι ιδανικό για τη δημιουργία βίντεο για την παρουσίαση κάτι ή για τη διδασκαλία. Η διάρκεια του βίντεο περιορίζεται στα 45 δευτερόλεπτα στη δωρεάν έκδοση.
9) Το Wideo σάς επιτρέπει να δημιουργείτε νέα βίντεο από την αρχή, διαδικτυακά, με πολλά διαθέσιμα επαγγελματικά εργαλεία. Το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο είναι απλό και συνοδεύεται από καλά εργαλεία επεξεργασίας για τη δημιουργία κινούμενων εικόνων ακολουθίας προσθέτοντας σχέδια, κινούμενα σχέδια, κείμενο και εικόνες, ακόμη και ανεβάζοντας τα δικά σας βίντεο και φωτογραφίες.
10) Το Videotoolbox διαθέτει ένα απλό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο που σας επιτρέπει να ανεβάζετε βίντεο έως και 600 MB και επίσης σας επιτρέπει να μετατρέπετε αρχεία βίντεο μεταξύ όλων των πιο δημοφιλών μορφών βίντεο (3GP, AMV, ASF, AVI, FLV, MKV, MOV, M4V, MP4, MPEG, MPG, RM, VOB, WMV). Οι επιλογές επεξεργασίας που περιλαμβάνονται είναι οι πιο βασικές, όπως η αποκοπή ταινιών, η εξαγωγή ήχου, η προσθήκη υδατογραφημάτων, η συγχώνευση αρχείων.
11) Το Clipchamp είναι ένας άλλος διαδικτυακός επεξεργαστής για την επεξεργασία βίντεο καθώς και την εγγραφή βίντεο από την κάμερα web, την κοπή και την επεξεργασία βίντεο μαζί.
12) Το Invideo είναι ένας από τους καλύτερους διαδικτυακούς επεξεργαστές βίντεο για επαγγελματίες του μάρκετινγκ, εκδότες και πρακτορεία. Αυτό το λογισμικό έχει εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής και προσφέρει δυνατότητες για σταθεροποίηση βίντεο, ομαδική συνεργασία και πολλές άλλες δυνατότητες που μπορούν να βοηθήσουν τις εταιρείες μάρκετινγκ να δημιουργήσουν αποτελεσματικά βίντεο περιεχομένου.
13) Το YouTube Video Editor είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο στο YouTube που σας επιτρέπει να προσθέτετε ειδικά εφέ σε βίντεο, το οποίο σας επιτρέπει να ενώνετε πολλά βίντεο και επίσης να επεξεργάζεστε διαφορετικά βίντεο και φωτογραφίες μαζί, προσθέτοντας επίσης μουσική υπόκρουση. συλλογή από τις καλύτερες εφαρμογές web επεξεργασίας βίντεο μέσω των οποίων μπορείτε να επεξεργαστείτε και να προσθέσετε ειδικά εφέ σε βίντεο, χωρίς να χρειάζεται να εγγραφείτε στους διάφορους ιστότοπους, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας λογαριασμός στο Youtube.
14) Το LightMV είναι μια σύγχρονη και πραγματικά υψηλού επιπέδου πλατφόρμα δημιουργίας βίντεο, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί δωρεάν από οποιονδήποτε για να γίνει κατασκευαστής βίντεο χωρίς υπερβολική προσπάθεια.
15) Το Biteable είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και βραβευμένες δωρεάν εφαρμογές ιστού στον κόσμο που σας επιτρέπει να δημιουργείτε βίντεο από φωτογραφίες και ακόμη και κινούμενα βίντεο.
16) Clideo, ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για τη δημιουργία βίντεο σε συνδυασμό με εφέ ήχου.
 Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο μπορούμε να ανεβάσουμε βίντεο για επεξεργασία πατώντας το κουμπί Μεταφόρτωση αρχείων ή χρησιμοποιώντας βίντεο που είναι αποθηκευμένα στο προσωπικό σύννεφο (υποστηρίζονται το Google Drive και το Dropbox). Μετά τη μεταφόρτωση των βίντεο, μπορούμε να τα αναμίξουμε με άλλα βίντεο με πολύ απλό τρόπο, χάρη στο πολύ βασικό χρονοδιάγραμμα στο οποίο αρκεί να σύρουμε τα στοιχεία για να τα αναμίξουμε σε ένα μόνο βίντεο.
 Για να μιξάρουμε επίσης τον ήχο, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πατήσουμε το κουμπί Προσθήκη ήχου, ώστε να μπορούμε να φορτώσουμε οποιοδήποτε τραγούδι της επιλογής μας, χωρίς καν να χρειαστεί να το τοποθετήσουμε (όλα είναι αυτόματα). Στο τέλος της εργασίας, πατήστε το κουμπί Δημιουργία στο κάτω μέρος και χρησιμοποιήστε το κουμπί Λήψη για να αποκτήσετε ένα αντίγραφο του νέου βίντεο.
 Ο ιστότοπος είναι δωρεάν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και χωρίς εγγραφή λογαριασμού, αλλά τα βίντεο που κατεβάσατε έχουν ένα υδατογράφημα με το όνομα του ιστότοπου (τίποτα θορυβώδες, αλλά καλύτερα να γνωρίζετε την παρουσία του).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πώς να διορθώσουμε το πρόβλημα “Το Outlook.com δεν μπορεί να εμφανιστεί αυτήν τη στιγμή”

Πώς να ανακτήσετε τις επαφές που λείπουν στο Android