in , ,

Το Gemini είναι έτοιμο να μπει στα DM σας!

Η Google έχει μια σειρά από ενημερώσεις Android και εφαρμογών εγκαίρως για το MWC, ξεκινώντας με έναν νέο τρόπο συνομιλίας με το δικό της chatbot Gemini: ακριβώς μέσα στα Μηνύματα Google. Υπάρχει επίσης μια χούφτα άλλων μικρών ενημερώσεων που αγγίζουν το Android Auto, τα Google Docs και μερικά νέα έξυπνα χαρακτηριστικά προσβασιμότητας για άτομα με προβλήματα όρασης.

Αν απλά πεθαίνετε να DM το νέο σας bestie Gemini, δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ – φτάνει ως ενημέρωση στην εφαρμογή Μηνύματα αυτή την εβδομάδα, αν και θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα δοκιμών beta της Google για να έχετε πρόσβαση προς το παρόν. Ισχύουν οι ίδιοι κανόνες πρόσβασης, οπότε δεν απαιτείται συνδρομή στο Google One, τουλάχιστον για αυτή την έκδοση. Όταν δοκίμασα το Gemini μαζί με το ChatGPT πριν από μερικές εβδομάδες, το Gemini άφησε πολλά περιθώρια ως συνομιλητής. Η προσθήκη του chatbot στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων είναι ένας τρόπος για να νιώσετε περισσότερο σαν να μιλάτε με έναν φίλο. Το Gemini in Messages είναι διαθέσιμο μόνο στα αγγλικά προς το παρόν και μόνο σε “ορισμένες αγορές”.

Το Android Auto λαμβάνει επίσης μια ενημέρωση τεχνητής νοημοσύνης, η οποία επιτρέπει την περίληψη μακροσκελών κειμένων ή μηνυμάτων συνομιλίας, ώστε να μπορείτε να έχετε τα μάτια σας στο δρόμο ενώ ενημερώνεστε. Επίσης, θα προτείνει απαντήσεις και ενέργειες ανάλογα με τα συμφραζόμενα, όπως η εμφάνιση της επιλογής να μοιραστείτε την ETA σας, αν ένας φίλος σας ρωτήσει πότε θα φτάσετε.

Η δημιουργική τεχνητή νοημοσύνη βρίσκεται επίσης στο επίκεντρο ορισμένων ενημερώσεων των λειτουργιών προσβασιμότητας στο Lookout και στους Χάρτες. Ο φακός στην εφαρμογή Google Maps λαμβάνει βελτιώσεις για αναγνώστες οθόνης, ώστε να βοηθά στον εντοπισμό των χώρων επιχειρήσεων και να παρέχει σχετικές πληροφορίες σχετικά με αυτούς, όπως ώρες λειτουργίας. Το Lookout, το οποίο εντοπίζει αντικείμενα και πινακίδες για άτομα με προβλήματα όρασης, θα δημιουργεί πλέον αυτόματα περιγραφές για εικόνες με χρήση AI, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών στο διαδίκτυο και εκείνων που μοιράζονται σε μηνύματα. Η Google λέει ότι αυτό επεκτείνεται παγκοσμίως τώρα στα αγγλικά.

Οι τελευταίες δύο ενημερώσεις της δέσμης δεν έχουν καμία σχέση με την ΤΝ – είναι απλώς βολικές. Η Google κάνει μια μικρή αλλαγή στο Android που διευκολύνει την εναλλαγή συσκευών εξόδου όταν χρησιμοποιείτε το Spotify – αυτό είναι ωραίο! Αλλά το αγαπημένο μου νέο χαρακτηριστικό της δέσμης είναι η υποστήριξη για χειρόγραφες σημειώσεις στα Έγγραφα Google. Πρόκειται για μια ενημέρωση για τηλέφωνα και tablet Android που σας επιτρέπει να επιλέξετε από μια ποικιλία χρωμάτων στυλό και μαρκαδόρων, ώστε να μπορείτε να σημειώνετε σημειώσεις σε ένα έγγραφο με το δάχτυλό σας ή μια γραφίδα.

Ως άτομο που αγοράζει πάρα πολλά ημερολόγια και λατρεύει να κρατάει σημειώσεις με γραφίδα, αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά. Αναμφίβολα θα είναι πιο χρήσιμο σε έναν μεγαλύτερο καμβά, όπως ένα Pixel Tablet – θυμηθείτε, η Google προσπαθεί ακόμα να κάνει ταμπλέτες Android – ή στην εσωτερική οθόνη ενός πτυσσόμενου, ώστε να μπορείτε να μουτζουρώνετε με το περιεχόμενο της καρδιάς σας. Δεν απαιτείται τεχνητή νοημοσύνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το Microlino Lite είναι εδώ για να κάνει τα αστικά SUV να φαίνονται ακόμα πιο ηλίθια

Η Samsung έχει μεγάλες φιλοδοξίες για το Galaxy Ring!