in , ,

loveditlovedit lollol This is helpfullThis is helpfull

Instagram – 8 κρυφές λειτουργίες των Stories που πρέπει να γνωρίζετε

Προετοιμαστείτε για να βελτιώσετε το παιχνίδι σας με αυτά τα μεγάλα hacks…

Οι πιο όμορφες λειτουργίες του Instagram Stories είναι λιγότερο εμφανείς από τη συλλογή φίλτρων ή τα αυτοκόλλητα gif. Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα από αυτά είναι κρυμμένα με γυμνό μάτι και απαιτούν συγκεκριμένες χειρονομίες ή μια εξυπνάδα ευφυΐας για να μπορέσουν – και πρόκειται να αποκαλύψουμε τις αγαπημένες μας. Προετοιμαστείτε για να βελτιώσετε το παιχνίδι σας με αυτά τα μεγάλα hacks Instagram Stories που πιθανώς δεν γνωρίζετε

 

 

 

Ιστορία Instagram: Προσθέστε πολλές φωτογραφίες σε μία ιστορία

 

Σκέφτηκες ότι μπορούσες να δημοσιεύσεις μόνο μία εικόνα κάθε φορά; Το κάναμε και μέχρι να μάθουμε αυτό το κόλπο. Αρχικά, εξαγάγετε και αντιγράψτε εικόνες απευθείας στην εφαρμογή roll της κάμερας. Στη συνέχεια, επιστρέψτε στο Instagram και πατήστε δύο φορές την ιστορία σας για να τις επικολλήσετε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε δύο δάχτυλα για να προσαρμόσετε την τοποθέτηση και το μέγεθος.

Ιστορία Instagram: Μεταμορφώστε ζωντανές φωτογραφίες σε μπούμερανγκ

Όσον αφορά αυτές τις παραβιάσεις, αυτό είναι λιγότερο γνωστό, επειδή λειτουργεί μόνο για iOS Live Photos που τραβήχτηκαν τις τελευταίες 24 ώρες. Σύρετε προς τα πάνω στις ιστορίες Instagram και επιλέξτε μια Ζωντανή φωτογραφία από το ρολό της κάμεράς σας και, στη συνέχεια, πατήστε σταθερά στην οθόνη μέχρι να δείτε τη λέξη “Boomerang”. Βόιλα!

Ιστορία Instagram: Χρησιμοποιήστε διαφορετικές γραμματοσειρές
Άρρωστος από τις ίδιες πέντε γραμματοσειρές ιστορίας; Κι εμεις. Υπάρχουν δύο τρόποι για να επεκτείνετε τη βιβλιοθήκη γραμματοσειρών σας:

1. Οι δωρεάν εφαρμογές όπως το Canva και το Unfold σάς επιτρέπουν να επεξεργάζεστε ιστορίες και να δημιουργείτε κείμενο με την προεγκατεστημένη συλλογή γραμματοσειρών.

2. Εάν έχετε γραμματοσειρά μάρκας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να Airdrop το .OTF αρχείο στη συσκευή σας και να το ανοίξετε σε μια δωρεάν εφαρμογή που ονομάζεται Open.

Και οι δύο αυτές επιλογές απαιτούν προσθήκη κειμένου εκτός της εφαρμογής Instagram, αλλά είναι ένα μικρό μεσαίο βήμα με μεγάλη απόδοση στο σχεδιασμό.

Ιστορία Instagram: Πρόσβαση σε περισσότερα χρώματα κειμένου
Γιατί να περιορίσετε τις προκαθορισμένες επιλογές χρώματος για κείμενο και σκίτσα όταν υπάρχει ένα απλό τέχνασμα για πρόσβαση σε ολόκληρο το ουράνιο τόξο; Πατήστε παρατεταμένα σε οποιαδήποτε από τις βασικές επιλογές χρώματος που βρίσκονται πάνω από το πληκτρολόγιο για να ανοίξετε ένα μεγαλύτερο φάσμα χρωμάτων. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο σταγονόμετρου για να κάνετε το κείμενό σας να ταιριάζει με την αισθητική της εικόνας σας.

Ιστορία Instagram: Χρησιμοποιήστε χρωματικές ντεγκραντέ για κείμενο
Αυτό είναι το αγαπημένο μας χαρακτηριστικό, αλλά απαιτεί κάποια γυμναστική δακτύλου για χρήση, γι ‘αυτό το καταργήσαμε βήμα προς βήμα:

1. Γράψτε το κείμενό σας
2. Κείμενο “Επιλογή όλων” ή απλώς βεβαιωθείτε ότι έχει επισημανθεί πλήρως
3. Κρατήστε τον δεξί αντίχειρά σας στο μωβ χρώμα
4. Κρατήστε τον αριστερό σας αντίχειρα στον δρομέα κειμένου
5. Σύρετε και τα δύο δάχτυλα μαζί προς τα αριστερά με γράμμα

Θα πρέπει να έχετε κείμενο ντεγκραντέ τώρα! Μπορεί να χρειαστεί κάποια πρακτική, οπότε παίξτε με το φάσμα χρωμάτων και την ταχύτητα σύρετε τα δάχτυλά σας προς τα αριστερά.

Ιστορία Instagram: Προσθήκη μουσικής
Ενημερώστε τους οπαδούς σας τι ακούτε με την ενημερωμένη ενοποίηση μουσικής του Instagram. Χρησιμοποιώντας το αυτοκόλλητο μουσικής, μπορείτε να ενσωματώσετε μουσική στις ιστορίες σας με το όνομα του τραγουδιού και του καλλιτέχνη. Έχουμε δει μερικούς χρήστες να μοιράζονται τραγούδια και λίστες αναπαραγωγής από το Spotify. Εάν έχετε την εφαρμογή Spotify στο τηλέφωνό σας, κάντε κλικ στο κουμπί “κοινή χρήση” κάτω από τη σελίδα πληροφοριών του τραγουδιού ή της λίστας αναπαραγωγής και επιλέξτε ιστορίες Instagram. Θα ανακατευθυνθείτε στο Instagram, όπου το έργο τέχνης του τραγουδιού ή της λίστας αναπαραγωγής θα εμφανίζεται ως διαδραστικό εικονίδιο στη μέση της ιστορίας σας.

Ιστορία Instagram: Χρησιμοποιήστε διαδραστικά αυτοκόλλητα
Το Instagram προσθέτει μια νέα διαδραστική λειτουργία στο μενού αυτοκόλλητων κάθε λίγους μήνες. Μετά τη δημοτικότητα της δημοσκόπησης δύο επιλογών, έχουν εισαγάγει ένα κουίζ τεσσάρων επιλογών, ένα πλαίσιο ερωτήσεων και απαντήσεων και ένα ρυθμιστικό emoji. Όλα αυτά τα αυτοκόλλητα επιτρέπουν στους φίλους σας να σας παρέχουν σχόλια σχετικά με το περιεχόμενό σας.

Ιστορία Instagram: Χρησιμοποιήστε εξωτερικές εφαρμογές
Αναφέραμε τα Canva, Unfold και Canva για πειραματισμούς γραμματοσειρών, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές όπως αυτές για να αυξήσετε ακόμη περισσότερο τις ιστορίες σας. Το Storyluxe είναι μια δημοφιλής επιλογή, προσφέροντας εύχρηστα πρότυπα από Kodak, Fuji, Ilford και άλλα. Εάν ονομάζετε τον εαυτό σας ειδικό κολάρο, θα απολαύσετε επίσης το Photoshop Mix. Αυτή η εφαρμογή σας εξοπλίζει με μια λειτουργία επιπέδων, επιτρέποντάς σας να παράγετε περιεχόμενο ποιότητας σχεδιαστών από την κινητή συσκευή σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Apple χτυπάει Samsung και Motorola στο αναδιπλούμενο τηλέφωνο – Έρχεται το iPhone Flip

Γιατί ακυρώνω το Netflix το 2021;