in

This is helpfullThis is helpfull

7 καλύτερες εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών

Η εκμάθηση γλωσσών μέσω εφαρμογών είναι εύκολη και βολική.

Η εκμάθηση γλωσσών μέσω εφαρμογών είναι εύκολη και βολική. Μπορείτε να το κάνετε στην άνεση του σπιτιού σας, ή οπουδήποτε θέλετε, οποιαδήποτε στιγμή θέλετε. Η μαθησιακή διαδικασία σας κάνει να νιώθετε σαν να ξεκινάτε από το μηδέν, πράγμα που είναι αλήθεια.

Τα αλφάβητα και οι λέξεις είναι προφανώς διαφορετικά το ένα από το άλλο, όπως είναι για τα μανταρινικά και τα αγγλικά, αλλά συνολικά όταν γίνετε δίγλωσσο, οι λέξεις θα βγουν φυσικά.

Ακολουθούν 7 καλύτερες εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών για Android και iOS:

1. Tandem Language Exchange: Speak & Learn Languages

Tandem Language Exchange: Το Speak & Learn Languages ​​είναι μια κοινωνική πλατφόρμα για την εκμάθηση γλωσσών. Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή πρέπει να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας στο Facebook ή στο Google. Στη συνέχεια, θα πρέπει να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο θέμα που θα είναι η αρχή της συνομιλίας σας σε έναν εγγενή ομιλητή.

Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κείμενο εισαγωγής και ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων, φωνητικά κλιπ και κλήσεις, καθώς και συνομιλία μέσω βίντεο, προκειμένου να βελτιώσετε τις γνώσεις σας στην ξένη γλώσσα. Η εφαρμογή υποστηρίζει πάνω από 150 γλώσσες και έχει ήδη εκατομμύρια χρήστες.

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί γηγενείς ομιλητές για να βοηθήσει άλλους ανθρώπους να μάθουν μια ξένη γλώσσα. Είναι ένα πράγμα να μάθεις τη γλώσσα, αλλά ένα άλλο πράγμα να αλληλεπιδράσεις με έναν γηγενή ομιλητή.

Λήψη για Android | Λήψη για iOS

2. Google Translate

Ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα εργαλεία στην εκπαίδευση είναι το Google. Εάν πρέπει να ερευνήσετε ή να αναζητήσετε ένα θέμα ή να λάβετε κάποιες πληροφορίες, η γραμμή αναζήτησης Google θα είναι εκεί για όλες τις ανάγκες σας. Όσον αφορά τη γλώσσα και την εκμάθηση, η Μετάφραση Google είναι το καλύτερο εργαλείο που είναι αφιερωμένο στην εκμάθηση γλωσσών.

Η εφαρμογή μπορεί να μεταφράσει ποικιλία λέξεων και θα σας δείξει τι να γράψετε ή να πείτε, είτε είναι χειρόγραφο, κείμενο είτε μέσω των φωνητικών κλιπ από την προφορά λέξεων ή φράσεων. Μου αρέσει που μπορεί να εντοπίσει την ξένη γλώσσα που προσπαθείτε να μεταφράσετε ή να αποκρυπτογραφήσετε.

Ωστόσο, υπήρξαν περιπτώσεις που μεταφράζει κυριολεκτικά τις κυριολεκτικές έννοιες των λέξεων, ώστε να καταλήξετε σε μια γραμματικά εσφαλμένη μετάφραση.

Η Μετάφραση Google είναι δωρεάν για λήψη μέσω του Google Play Store ή του iTunes App Store.

Λήψη για Android | Λήψη για iOS

3. Rosetta Stone

Η εφαρμογή Rosetta Stone: Learn Languages ​​είναι ένα εστιασμένο εκπαιδευτικό εργαλείο που θα σας βοηθήσει με τα βασικά, θα επεκτείνετε την επάρκεια σας και θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση να μιλήσετε μια νέα γλώσσα. Κάθε μάθημα διαρκεί για 30 λεπτά σαν να είχατε έναν προς έναν δάσκαλο.

Η εφαρμογή θα σας επιτρέψει να παρακολουθείτε την πρόοδό σας, η οποία επικεντρώνεται κυρίως στην εκμάθηση συνομιλίας που καλύπτει τη γραμματική και το λεξιλόγιο.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη μέσω του Google Play Store ή του iTunes App Store και υποστηρίζει αγορές εντός εφαρμογής. Μια συνδρομή για τρεις μήνες θα κοστίσει περίπου 54,99 $, ενώ μια συνδρομή δώδεκα μηνών θα ανέρχεται σε 109,99 $.

Λήψη για Android | Λήψη για iOS

4. Babbel

Η εφαρμογή Babbel – Learn Languages ​​πήρε το όνομά της από τον περίφημο πύργο της ιστορίας Babel στη Βίβλο. Η ιστορία τελείωσε με τους ανθρώπους που άρχισαν να μιλούν διαφορετικές γλώσσες και όλοι όσοι μίλησαν το ίδιο πράγμα πήγαν μεταξύ τους.

Αυτή η εφαρμογή είναι ένα εκπαιδευτικό εργαλείο συμπλήρωσης που διδάσκει μάθημα που διαρκεί 10 έως 15 λεπτά. Το επίπεδο δυσκολίας εξαρτάται από τον χρήστη, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε είτε αρχάριου είτε προχωρημένου επιπέδου μάθησης. Τα μαθήματα της εφαρμογής θα σας προκαλέσουν να συλλαβίσετε και να εκφωνήσετε μια συγκεκριμένη λέξη ή φράση.

Μπορείτε να κατεβάσετε τα μαθήματά σας και να το χρησιμοποιήσετε μέσω της λειτουργίας εκτός σύνδεσης. Η εφαρμογή θα στείλει επίσης μια υπενθύμιση, ώστε να μην χάσετε σημαντικά μαθήματα.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη μέσω του Google Play Store ή του iTunes App Store και υποστηρίζει αγορές εντός εφαρμογής που θα χρειαστείτε για να αξιοποιήσετε πλήρως την εφαρμογή. Οι μηνιαίες συνδρομές θα κοστίζουν περίπου 10 έως 15 $ για μία γλώσσα.

Λήψη για Android | Λήψη για iOS

5. Busuu Learn Languages

Αυτή η εφαρμογή είναι πραγματικά ελαφριά και εύχρηστη. Στο Busuu, είστε εσείς που επιλέγετε το επίπεδο δυσκολίας για κάθε μάθημα. Μπορείτε ακόμη να μεταβείτε σε μαθήματα συνομιλίας ταξιδιού

Διαθέτει 12 πλήρη μαθήματα στη δωρεάν λειτουργία και θα πρέπει να εγγραφείτε σε ένα μηνιαίο πρόγραμμα για να ξεκλειδώσετε τις υπόλοιπες λειτουργίες. Η εφαρμογή μπορεί να σας επιτρέψει να συνομιλήσετε με έναν εγγενή ομιλητή που θα σας βοηθήσει να μάθετε εύκολα τη γλώσσα.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη μέσω του Google Play Store ή του iTunes App Store.

Λήψη για Android | Λήψη για iOS

6. Memrise

Το Memrise είναι μια από τις πιο ευρέως ληφθείσες εφαρμογές για εκμάθηση γλωσσών. Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιεί τη μέθοδο εκμάθησης επανάληψης και απομνημόνευσης για την ενίσχυση των δεξιοτήτων ομιλίας γλώσσας.

Το Memrise διαθέτει μια δωρεάν και επαγγελματική έκδοση, ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε πριν ξεσπάσετε χρήματα. Συνολικά, η εφαρμογή θα βοηθήσει στην ενίσχυση του λεξιλογίου σας και σας δίνει την ευκαιρία να εξασκηθείτε και να επεκτείνετε περαιτέρω τις γνώσεις σας.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λήψη μέσω του Google Play Store ή του iTunes App Store.

Λήψη για Android | Λήψη για iOS

7. Duolingo

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

7 καλύτερες εφαρμογές για να μάθετε την άλγεβρα του 2020

Το Instagram δεν δημοσιεύει λεζάντες;