in

This is helpfullThis is helpfull

10 καλύτερες εφαρμογές stretching του 2020

Λέγεται ότι πριν από κάθε προπόνηση πρέπει να τεντώσετε

Λέγεται ότι πριν από κάθε προπόνηση πρέπει να τεντώσετε, όχι μόνο για να προετοιμάσετε τους μυς σας, αλλά να ζεσταθείτε το σώμα σας για την επίπονη εργασία. Μερικές φορές, είναι επίσης υπέροχο να τεντώνετε για να χαλαρώνετε και να χαλαρώνετε το πλαίσιο σας.

Φυσικά, δεν είναι πάντα εμφανές ποια τεντώματα είναι τα καλύτερα να κάνουμε. Ακόμα χειρότερα, τεντώστε με λάθος τρόπο ή επεκτείνετε τον εαυτό σας πάρα πολύ και θα καταλήξετε με τραυματισμό. Προσωπικοί εκπαιδευτές και προπονητές στοχεύουν να αποτρέψουν κάτι τέτοιο, αλλά τι γίνεται αν δεν μπορείτε να βρείτε ένα ούτε έχετε τα χρήματα για να τους προσλάβετε;

Εφαρμογές ουράς για φορητές συσκευές, σχεδιασμένες για να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε το σώμα και το σκελετό σας ή να περάσετε λίγο χρόνο για να θερμάνετε τον πυρήνα σας. Σας καθοδηγούν στην εμπειρία τεντώματος με λεπτομερείς οδηγίες και οδηγίες, ώστε να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα με ελάχιστη ζημιά.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι υπάρχουν στο κινητό, ώστε να μπορείτε να τα πάρετε και να τα χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε, από την άνεση του σπιτιού σας ή μακριά από διακοπές.

Ακολουθούν οι καλύτερες εφαρμογές διατάξεων για κινητά για Android και iOS:

1. Sworkit

Μην αφήσετε το όνομα να σας ξεγελάσει. Αν και είναι λίγο ανόητο, το Sworkit είναι μια απίστευτα ικανή εφαρμογή που σας βοηθά να επεκτείνετε την ευελιξία του σώματος που απουσιάζει από τραυματισμό.

Περιλαμβάνει μια βιβλιοθήκη με περισσότερες από 100 διαφορετικές ασκήσεις, καθεμία με τον δικό της λεπτομερή οδηγό βήμα προς βήμα.

Πριν από το τέντωμα, μπορείτε να διαλέξετε από τρεις διαφορετικούς τύπους προπόνησης: τέντωμα σώματος, τέντωμα από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα και Pilates. Απλώς επιλέξτε ποια ενότητα ταιριάζει καλύτερα στις τρέχουσες ανάγκες σας και θα σας δοθεί μια ποικιλία από κατάλληλες ασκήσεις που μπορείτε να ακολουθήσετε.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τις δικές σας προσαρμοσμένες προπονήσεις που καλύπτουν κατηγορίες όπως Γιόγκα, δύναμη, τέντωμα και καρδιο.

Το Stretching Sworkit είναι δωρεάν για λήψη και χρήση τόσο σε Android όσο και σε iOS, αλλά διαθέτει αγορές εντός εφαρμογής και την επιλογή εγγραφής για πρόσβαση σε επιπλέον περιεχόμενο.

Google Play | iTunes

2. StretchIt

Εάν είστε περισσότερο από έναν οπτικό μαθητή, τότε το StretchIt είναι η εφαρμογή σας. Προσφέρει μια ποικιλία εικόνων και βίντεο με βάση μαθήματα σχετικά με το τέντωμα.

Πάνω από 40 ώρες περιεχομένου βίντεο διατίθεται μέσω της εφαρμογής, δωρεάν. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τις ασκήσεις ανά εμπειρία, από αρχάριες έως κινήσεις σε επίπεδο ειδικών.

Όπως πολλές από τις άλλες εφαρμογές, μπορείτε να τραβήξετε για πλήρη προπόνηση στο σώμα ή να εστιάσετε σε συγκεκριμένες περιοχές. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης μια ενσωματωμένη λειτουργία παρακολούθησης, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοσή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Google Play | iTunes

3. Stretching Exercises

Μια άλλη ικανή και δωρεάν εφαρμογή, το Stretching Exercises προσφέρει οδηγούς για μια ποικιλία κινήσεων. Όπως οποιαδήποτε από τις άλλες εφαρμογές, μπορείτε να φιλτράρετε ασκήσεις ανά επίπεδο δεξιοτήτων, περιοχή σώματος και ακόμη και τύπους ευελιξίας.

Μερικές από τις πιο μοναδικές κινήσεις αποσκοπούν στην ενίσχυση της ενέργειας στο σώμα σας, δίνοντάς σας μια επιπλέον ώθηση.

Google Play | iTunes

4. Stretch HD

Το Stretch HD προσφέρει μια ευρεία επιλογή βίντεο ποιότητας HD με οδηγίες σχετικά με τα τεντώματα και τις κινήσεις. Όλα τα βίντεο είναι αποτέλεσμα έρευνας, ώστε να είστε σίγουροι ότι είναι πάντα ασφαλή και αποτελεσματικά.

Παρόλο που τα βίντεο αποτελούν το επίκεντρο της υποστήριξης, μπορείτε να παίξετε μουσική από την εφαρμογή για να βελτιώσετε την προπόνησή σας.

Google Play | iTunes

5. Minute Pilates

Όπως ίσως γνωρίζετε, το Pilates και η Yoga είναι εξαιρετικές δραστηριότητες που σας βοηθούν να τεντώσετε τον πυρήνα του σώματός σας και να βελτιώσετε την ευελιξία. Πολλές ασκήσεις διατάσεων λαμβάνονται απευθείας από τον κόσμο της Γιόγκα.

Εκεί παίζεται το 5 Minute Pilates με μια αυξανόμενη βιβλιοθήκη κινήσεων και ασκήσεων, όλα τα οποία μπορείτε να δείτε ως ολοκλήρωση σε πέντε λεπτά ή λιγότερο.

Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε αυτήν την εφαρμογή και σύντομα θα βρείτε να την στραφείτε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, όχι πριν από πιο έντονες προπονήσεις.

Google Play | iTunes

6. Start Stretching

Ο στόχος του Start Stretching – και ο εγγενής σχεδιασμός του – είναι να σας βοηθήσουν να εργαστείτε για μεγαλύτερη φυσική ευελιξία.

Αλλά η φύση των περισσότερων κινήσεων σημαίνει ότι μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να τεντώσετε πριν από οποιαδήποτε προπόνηση ή άσκηση.

Πολλές από τις κινήσεις είναι βασικές αλλά αποτελεσματικές, με οδηγίες βάσει κειμένου και γραφικών για να σας καθοδηγήσουν. Καθώς κάνετε κινήσεις, τα στατιστικά στοιχεία παρακολουθούνται επιτρέποντάς σας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απόδοση και τη βελτίωσή σας.

ΜΟΝΟ το iTunes

7. Stretch Exercises

Αν και το όνομα είναι γενικό, η ίδια η εφαρμογή σίγουρα δεν είναι. Προσφέρει μια ποικιλία ασκήσεων με τέντωμα πολλές από τις οποίες μπορείτε να ολοκληρώσετε σε λίγα λεπτά. Η πρόσβαση είναι δωρεάν και μπορείτε αμέσως να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε και σε όλο το περιεχόμενο.

Το μειονέκτημα είναι ότι αυτή η εφαρμογή περιλαμβάνει διαφημίσεις, αλλά απέχει πολύ από το premium, συνδρομητικό μοντέλο που προσφέρουν οι περισσότερες παρόμοιες εφαρμογές.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι αυτή η εφαρμογή δεν είναι τόσο ελκυστική οπτικά όσο μερικές από τις άλλες που αναφέρονται, αλλά κάνει τη δουλειά και αυτό έχει σημασία.

ΜΟΝΟ Google Play

8. Home Workout

Οι περισσότερες εφαρμογές – ακόμη και ορισμένες σε αυτήν τη λίστα – απαιτούν συνδρομή επί πληρωμή για πρόσβαση στο καλύτερο περιεχόμενο. Αυτό δεν ισχύει για την Οικιακή Προπόνηση, μια εφαρμογή που διαθέτει πάνω από 60 βίντεο ασκήσεων και κινήσεων ποιότητας HD.

Τα πάντα, από απλές εκτάσεις έως bodybuilding και ασκήσεις με επίκεντρο τη δύναμη είναι διαθέσιμα.

Οι πρόσθετες επιλογές περιλαμβάνουν τις προδιαγραφές περιοχής σώματος, διαφορετικά επίπεδα δεξιοτήτων και συγχρονισμό με πιο επίπονες προπονήσεις. Θυμήσου; Περιλαμβάνει επίσης ρουτίνες προπόνησης στο σπίτι, ώστε να μπορείτε να τεντώσετε και να τονίσετε μέσα στην ίδια εφαρμογή.

Google Play | iTunes

9. Flexibility

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η ευελιξία είναι μια εξαιρετική εφαρμογή τέντωμα και άσκησης που μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσετε τη λιτή φύση σας.

Προσφέρει λεπτομερείς οδηγούς τεντώματος για μια ποικιλία κινήσεων, παράλληλα με ασκήσεις από Yoga, δυναμική προθέρμανση, δύναμη και καρδιο κατηγορίες. Μπορείτε επίσης να μειώσετε τις ασκήσεις με βάση μια περιοχή του σώματός σας, όπως βουβωνική χώρα, λαιμό και τετράδια.

Στην κορυφή κάθε οδηγού, θα βρείτε μια εικόνα του τι πρέπει να κάνετε, με έμφαση στις οδηγίες που βασίζονται στον ήχο.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη, όπως και μια εβδομάδα premium. Πέρα από αυτό, ωστόσο, θα πρέπει να πληρώσετε μια συνδρομή για να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο.

Google Play | iTunes

10. Stretch Timer

Αν και δεν είναι τεχνικά μια εφαρμογή καθοδήγησης τεντωμάτων, το Stretch Timer προσφέρει πολλά στον τρόπο με τις ρουτίνες άσκησής σας. Ας υποθέσουμε ότι γνωρίζετε ήδη μια μεγάλη ποικιλία τεντωμάτων, αλλά χρειάζεστε βοήθεια για να τα κρατήσετε για το σωστό χρονικό διάστημα, αυτή είναι η εφαρμογή σας.

Απλώς επιλέξτε το μήκος τεντώματος, τις επαναλήψεις και το χρόνο ανάπαυσης και είστε καλοί να πάτε. Η εφαρμογή θα επαναλάβει ακόμη και τις συνεδρίες, ώστε να μπορείτε να απλώσετε τις δύο πλευρές του σώματός σας εξίσου.

Google Play | iTunes

Συμπέρασμα
Σε γενικές γραμμές, οι εφαρμογές που προορίζονται να προσφέρουν βοήθεια στο τέντωμα και την άσκηση το κάνουν με πολλούς τρόπους, καθένας από τους οποίους στο περιβάλλον πλούσιο σε χαρακτηριστικά.

Από βίντεο υψηλής ποιότητας, έως και γραφικούς οδηγούς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι υπάρχει κάτι εδώ για όλους.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη λίστα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά τη χρήση αυτών των εφαρμογών, μπορείτε να αφήσετε ένα σχόλιο και θα κάνω ό, τι μπορώ για να σας βοηθήσω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλύτερες εφαρμογές ανώνυμης συνομιλίας για συζήτηση με ξένους

10 καλύτερες εφαρμογές για να απεξαρτηθείτε από τα smartphone σας