in

Το AI πρόκειται να αλλάξει το τηλέφωνό σας και το πρόσωπό σας. Δείτε πώς

Βρισκόμαστε στο χείλος του εκπληκτικού. Το 2024 είναι η χρονιά του smartphone AI, με τεχνολογία που μέχρι πολύ πρόσφατα ήταν το υλικό της επιστημονικής φαντασίας, παρέχοντας απίστευτα πράγματα σε τηλέφωνα που μπορείτε πραγματικά να αγοράσετε. Και οι εφαρμογές στο τηλέφωνό σας κατευθύνονται προς νέα μέρη – και αρκετά πρόσωπα επίσης. Αυτό συμβαίνει επειδή η επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης δεν πρόκειται να αλλάξει απλώς τα τηλέφωνά μας. Θα είναι επίσης η δύναμη πίσω από μερικές εκπληκτικές εμπειρίες επαυξημένης και μικτής πραγματικότητας.

Γιατί η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει το τηλέφωνό σας
Κάτι πολύ μεγάλο συνέβη πέρυσι. Η τεχνητή νοημοσύνη πέρασε από την επιστημονική φαντασία στο γεγονός του smartphone. Εκεί που τα smartphones ανταγωνίζονταν προηγουμένως σε χαρακτηριστικά υλικού, η πιο συναρπαστική τεχνολογία smartphone σήμερα είναι η AI – και η OPPO οδηγεί τη μετάβαση από smartphone σε smartphone τεχνητής νοημοσύνης που θα αλλάξουν τα πάντα μέσω του Κέντρου AI, όπου δημιουργεί την επόμενη γενιά εφαρμογών AI και εμπειρίες.

Τα smartphone γίνονται γρήγορα η κύρια πλατφόρμα για την τεχνητή νοημοσύνη, επειδή φυσικά τα smartphone είναι εκεί όπου κάνουμε πολλά από τα πάντα. Η τεχνητή νοημοσύνη μας δίνει ήδη τη δυνατότητα να κάνουμε τις φωτογραφίες μας καλύτερες και τα βίντεό μας πιο ομαλά, και τα μεγάλα μοντέλα γλώσσας που υποστηρίζουν τις σημερινές εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης γνωρίζουν περισσότερα πράγματα, μπορούν να μας καταλάβουν καλύτερα και να επικοινωνήσουν μαζί μας πιο αποτελεσματικά. Μπορούν να απαντήσουν ακόμη και στις πιο περίπλοκες ερωτήσεις, να βουτήξουν βαθιά στα δεδομένα των εφαρμογών μας και μπορούν να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε σχεδόν οτιδήποτε: αν μπορούμε να το φανταστούμε, μπορούμε να το περιγράψουμε και το AI μας μπορεί να το δημιουργήσει ή να μας βοηθήσει να το βελτιώσουμε.

Η OPPO βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης των smartphone και το Κέντρο τεχνητής νοημοσύνης της οδηγεί τη μετάβαση από smartphone σε smartphone με τεχνητή νοημοσύνη. Η απίστευτη ταχύτητα των καινοτομιών του στην τεχνητή νοημοσύνη σημαίνει ότι ένα τηλέφωνο όπως το OPPO Find X7 Ultra διαθέτει ένα AI, το AndesGPT, που μπορεί να συνοψίσει 200 ​​λέξεις κειμένου σε 0,2 δευτερόλεπτα, να δημιουργήσει εικόνες από 120 διαφορετικές παραμέτρους σε μόλις έξι δευτερόλεπτα και να ανταποκριθεί άμεσα σε οποιαδήποτε ερώτηση. Και η λειτουργία AI Eraser του μπορεί να αφαιρέσει με μαγικό τρόπο ανεπιθύμητα φόντα, αντικείμενα και ακόμη και άτομα από τις φωτογραφίες για να έχετε την τέλεια εικόνα κάθε φορά.

Όταν όλοι κουβαλάμε μαζί μας μια ιδιοφυΐα όπως το AndesGPT, θα κάνει τα πάντα πιο εκπληκτικά – και σύντομα θα τρέχει και σε καταπληκτικό υλικό.

Πώς να κερδίσετε τον αγώνα προσώπου
Έχουμε δει κάποια εξαιρετική τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας, μικτής πραγματικότητας και επαυξημένης πραγματικότητας τους τελευταίους μήνες με συσκευές πολλών κατασκευαστών. Αλλά απλώς ξύνουμε την επιφάνεια του δυνατού και δεν θα αργήσει να διαδεχθεί τα ογκώδη και ακριβά ακουστικά του σήμερα από κάτι πολύ πιο λεπτό, πολύ πιο έξυπνο και πολύ πιο όμορφο.

Πριν μιλήσουμε για την τεχνολογία, ας μιλήσουμε για την άνεση. Ορισμένα ακουστικά μικτής πραγματικότητας μπορούν να ζυγίζουν έως και 600 γραμμάρια. Είναι πολύ βάρος για να το κρεμάσεις στο κεφάλι σου. Αλλά τα γυαλιά υποβοηθούμενης πραγματικότητας, όπως το OPPO Air Glass 3, ζυγίζουν ένα κλάσμα αυτού: μόλις 50 γραμμάρια. Αυτό συμβαίνει επειδή έχουν σχεδιαστεί με πολύ διαφορετικό τρόπο, επιτρέποντας στο OPPO να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία υποβοηθούμενης πραγματικότητας σε ένα ζευγάρι γυαλιά που ζυγίζουν λιγότερο από ένα ζευγάρι επώνυμα γυαλιά ηλίου, πόσο μάλλον ένα τυπικό ακουστικό AR/VR/XR.

Το πρωτότυπο του OPPO Air Glass 3 είναι το ελαφρύτερο ζεύγος διόφθαλμων γυαλιών υποβοηθούμενης πραγματικότητας (aR) στον κόσμο, παρά το γεγονός ότι είναι γεμάτο με τεχνολογία αιχμής. Και αυτό είναι σημαντικό, γιατί ανεξάρτητα από το πόσο έξυπνη είναι η τεχνολογία – και η τεχνολογία στο OPPO Air Glass 3 είναι πολύ έξυπνη – η τεχνολογία φορητών συσκευών πρέπει επίσης να είναι άνετη. Και σε αντίθεση με άλλα ακουστικά, το OPPO Air Glass 3 δεν μοιάζει σαν να έχετε έναν υπολογιστή δεμένο στο κεφάλι σας: μοιάζει ακριβώς με τα κανονικά γυαλιά.

Αυτά τα γυαλιά είναι κατασκευασμένα από πολύ πρωτοποριακό σχεδιασμό. Για να τα καταστήσει δυνατά, η OPPO δημιούργησε έναν ειδικό κυματοδηγό ρητίνης με τον υψηλότερο δυνατό δείκτη διάθλασης και έναν οπτικό κυματοδηγό περίθλασης για να προσφέρει απίστευτη ευκρίνεια χωρίς το «φαινόμενο ουράνιου τόξου» που μπορεί να χαλάσει ορισμένες εμπειρίες επαυξημένης πραγματικότητας. Και έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με το AndesGPT στο τηλέφωνο για την απόλυτη έξυπνη εμπειρία εν κινήσει: εσείς μιλάτε και το AndesGPT θα προσφέρει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε στο OPPO Air Glass 3 σας. Πέρα από τις προηγμένες λειτουργίες του, το OPPO Air Glass 3 χειρίζεται αβίαστα καθημερινές εργασίες, όπως τηλεφωνικές κλήσεις και αναπαραγωγή μουσικής, καθιστώντας το απαραίτητο σύντροφο για τον τρόπο ζωής εν κινήσει.

Φέρνοντας στο επίκεντρο το μέλλον
Ένα από τα πράγματα που είναι τόσο διασκεδαστικά με την τεχνολογία είναι ότι δεν μπορούμε ποτέ να προβλέψουμε όλα τα εκπληκτικά πράγματα που θα μας βοηθήσει να κάνουμε: τόσα πολλά από τα πράγματα που θεωρούμε δεδομένα τώρα, από τη λήψη selfie έως τα έξυπνα ηχεία, δεν ήταν καν εφικτό μόλις πριν από λίγα χρόνια. Με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη, όλοι έχουν την ευκαιρία να γίνουν δημιουργοί ή προγραμματιστές περιεχομένου, δημιουργώντας το επόμενο κύμα εμπλουτισμένων εφαρμογών. Και η εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο αλληλεπίδρασης με τις ηλεκτρονικές συσκευές μας, οι οποίες θα μετατραπούν από συνηθισμένα τηλέφωνα σε απίστευτα smartphone με τεχνητή νοημοσύνη.

Πιστεύουμε ότι τα smartphone είναι εδώ για να παραμείνουν ως οι κύριες καθημερινές μας συσκευές, αλλά όλο και περισσότερο θα αλληλεπιδρούμε μαζί τους με νέους τρόπους. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης μέσω smartphone, τα γυαλιά aR θα έχουν τη δυνατότητα να εντοπίζουν άτομα, αντικείμενα και τοποθεσίες, παρέχοντάς μας πληροφορίες, προτάσεις και σχόλια που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη για να βελτιώσουμε τις καθημερινές μας εμπειρίες. Θα αλλάξει τις επαγγελματικές μας και τις προσωπικές μας ζωές επίσης, επειδή η πληροφορική δεν θα είναι κάτι που συμβαίνει σε μια εφαρμογή. Θα είναι στα μάτια και στα αυτιά σας και ως απάντηση σε αυτά που βλέπετε και λέτε.

Αυτή τη στιγμή το OPPO βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της τεχνολογικής επανάστασης και στόχος του είναι να εκδημοκρατίσει την τεχνητή νοημοσύνη για όλους, παντού. Και το Κέντρο AI βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της αποστολής. Εκεί η OPPO εργάζεται για να βελτιώσει αυτό που μπορεί να κάνει η τεχνητή νοημοσύνη και αργότερα φέτος η OPPO θα παρουσιάσει μια σειρά από παραγωγικές βελτιώσεις τεχνητής νοημοσύνης, συμπεριλαμβανομένης της καινοτόμου OPPO AI Eraser, η οποία θα συμπεριληφθεί στη σειρά Reno 11. Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Η αδυσώπητη καινοτομία του OPPO AI Center θα φέρει ακόμα πιο συναρπαστικές λειτουργίες AI στις μελλοντικές γενιές των smartphone OPPO, εμπλουτίζοντας τις εμπειρίες των χρηστών και κάνοντας απίστευτα πράγματα να συμβούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πώς να σταματήσετε το άνοιγμα των εφαρμογών κατά την εκκίνηση

Πώς να αντιγράψετε και να επικολλήσετε επεξεργασίες στο iPhone