in

This is helpfullThis is helpfull

Τι συμβαίνει όταν διαγράφετε τον λογαριασμό σας Snapchat;

Το Snapchat μπορεί να γίνει συντριπτικό και αν αισθάνεστε ότι χρειάζεστε ένα διάλειμμα

Το Snapchat μπορεί να γίνει συντριπτικό και αν αισθάνεστε ότι χρειάζεστε ένα διάλειμμα, μπορείτε εύκολα να διαγράψετε την εφαρμογή ή εάν δεν θέλετε πλέον ο λογαριασμός σας, μπορείτε επίσης να τη διαγράψετε. Ίσως να μην σας αρέσει πλέον το όνομα χρήστη σας ή να μην θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί σας, με κάθε τρόπο, η διαγραφή του λογαριασμού σας Snapchat είναι εύκολη.

Τι συμβαίνει όμως όταν διαγράφετε τον λογαριασμό σας; Παρακάτω, καταλαβαίνετε τι συμβαίνει όταν διαγράφετε τον λογαριασμό σας και τι συμβαίνει στους φίλους σας που σας έχουν ως επαφή. Είναι σαν να διαγράψατε οποιονδήποτε άλλο λογαριασμό κοινωνικών μέσων, ολόκληρη η ύπαρξή σας διαγράφεται μόνιμα από την εφαρμογή, αλλά μπορείτε να μάθετε τι πραγματικά συμβαίνει όταν διαγράψατε τον λογαριασμό σας Snapchat.

Προτού διαγραφεί ο λογαριασμός σας Snapchat, ο λογαριασμός σας απενεργοποιείται για 30 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να αλληλεπιδράσει μαζί σας ή να επικοινωνήσει μαζί σας. Μόλις τελειώσουν οι 30 ημέρες, ο λογαριασμός σας Snapchat διαγράφεται οριστικά. Εάν συνδεθείτε ξανά εντός 30 ημερών, ο λογαριασμός σας θα επανενεργοποιηθεί.

Συνομιλίες
Όταν ο λογαριασμός σας διαγραφεί, όλες οι συνομιλίες σας θα διαγραφούν. Αυτό περιλαμβάνει αποθηκευμένες συνομιλίες και αποθηκευμένες φωτογραφίες / βίντεο εντός συνομιλιών καθώς και συνδέσμους. Τυχόν αποσπασμένα αποσπάσματα θα εξαφανιστούν από τη λίστα επαφών του παραλήπτη σας. Οι φίλοι σας δεν θα μπορούν να ανοίξουν τις συνομιλίες σας, επειδή θα διαγραφούν.

Οι φιλοι
Όλοι οι φίλοι και τα άτομα σας θα καταργηθούν και η επαφή σας θα καταργηθεί επίσης από τη λίστα τους, ώστε να μην μπορούν πλέον να δουν την επαφή σας.

Αναμνήσεις
Εάν διαγράψετε τον λογαριασμό σας, όλες οι μνήμες Snapchat θα διαγραφούν και δεν θα μπορείτε να τις ανακτήσετε. Είναι μια βέλτιστη πρακτική να αποθηκεύετε τις αναμνήσεις σας Snapchat στο ρολό της κάμεράς σας. Αυτό σημαίνει ότι εάν διαγράψετε τον λογαριασμό σας, όλες οι αναμνήσεις σας θα αποθηκευτούν στο ρολό της κάμερας. Εάν δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό, μπορείτε να ανεβάσετε την κάμερα στις αναμνήσεις σας.

1. Κάντε κλικ στο κουμπί Rectangle Memories στο Snapchat.

2. Κάντε κλικ στο σημάδι επιλογής επάνω δεξιά στο Memories.

3. Κάντε κλικ σε όλες τις αναμνήσεις σας.

4. Κάντε κλικ στο κουμπί βέλους παρακάτω.

5. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση βίντεο.

Όνομα χρήστη
Εάν διαγράψετε τον λογαριασμό σας Snapchat, το όνομα χρήστη σας δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο. Οι συνήθως συσχετισμένοι με τον λογαριασμό σας θα διαγραφούν για πάντα και δεν θα μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό με το ίδιο όνομα χρήστη.

Ραβδώσεις
Εφόσον οι συνομιλίες σας θα διαγραφούν από τη λίστα των φίλων σας, όλες οι γραμμές σας θα διαγραφούν καθώς και το όνομα της επαφής σας. Εάν έχετε μια μακρά σειρά με κάποιον, θα πρέπει να το ενημερώσετε πριν από τη διαγραφή του λογαριασμού σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πώς να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου στο Instagram

Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα στο Facebook Messenger