in

Τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης της Meta μπορούν πλέον να δημιουργούν πλήρεις νέες εικόνες, όχι μόνο νέα φόντο

Η Meta λανσάρει ένα διευρυμένο σύνολο εργαλείων δημιουργίας τεχνητής νοημοσύνης για διαφημιστές, αφού πρώτα ανακοίνωσε ένα σύνολο λειτουργιών τεχνητής νοημοσύνης τον περασμένο Οκτώβριο. Τώρα, αντί να μπορούν μόνο να δημιουργούν διαφορετικά φόντο για μια εικόνα προϊόντος, οι διαφημιστές μπορούν επίσης να ζητήσουν πλήρεις παραλλαγές εικόνας, οι οποίες προσφέρουν ιδέες εμπνευσμένες από την τεχνητή νοημοσύνη για τη συνολική φωτογραφία, συμπεριλαμβανομένων riff που ενημερώνουν το θέμα της φωτογραφίας ή το προϊόν που διαφημίζεται.

 Σε ένα παράδειγμα, το Meta δείχνει πώς ένα υπάρχον διαφημιστικό δημιουργικό που δείχνει ένα φλιτζάνι καφέ σε εξωτερικό χώρο δίπλα σε κόκκους καφέ θα μπορούσε να τροποποιηθεί για να παρουσιάσει το φλιτζάνι, από διαφορετική οπτική γωνία, μπροστά από πλούσια βλάστηση και κόκκους καφέ, παραπέμποντας σε εικόνες που θυμίζουν καφέ αγρόκτημα.
  Αυτό μπορεί να μην είναι μεγάλη υπόθεση εάν η εικόνα έχει σκοπό να ενθαρρύνει κάποιον να επισκεφτεί ένα τοπικό καφέ. Αλλά αν ήταν το ίδιο το φλιτζάνι καφέ που ήταν προς πώληση, τότε οι παραλλαγές AI που προσφέρει η Meta θα μπορούσαν να είναι εκδόσεις του προϊόντος που δεν υπήρχαν στην πραγματική ζωή.
 Η δυνατότητα θα μπορούσε να γίνει κατάχρηση από διαφημιστές που ήθελαν να εξαπατήσουν τους καταναλωτές να αγοράσουν προϊόντα που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν.
 Η Meta παραδέχεται ότι πρόκειται για μια πιθανή περίπτωση χρήσης, λέγοντας ότι ένας διαφημιζόμενος θα μπορούσε να προσαρμόσει το παραγόμενο αποτέλεσμα με την επερχόμενη λειτουργία Text Prompt με διαφορετικά χρώματα του προϊόντος του, από διαφορετικές γωνίες και σε διαφορετικά σενάρια. Επί του παρόντος, η επιλογή “διαφορετικά χρώματα” θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να εξαπατήσει τους πελάτες να πιστέψουν ότι ένα προϊόν φαίνεται διαφορετικό από ό,τι στην πραγματική ζωή.
 Όπως δείχνει το παράδειγμα του Meta, το ίδιο το φλιτζάνι καφέ θα μπορούσε να μεταμορφωθεί σε διαφορετικά χρώματα ή θα μπορούσε να εμφανιστεί από διαφορετικές οπτικές γωνίες, όπου κάθε φλιτζάνι έχει τη δική του ξεχωριστή περιδίνηση αφρού γάλακτος αναμεμειγμένο με το ζεστό ρόφημα.
  Ωστόσο, η Meta ισχυρίζεται ότι διαθέτει ισχυρά προστατευτικά κιγκλιδώματα για να εμποδίσει το σύστημά της να δημιουργήσει ακατάλληλο διαφημιστικό περιεχόμενο ή εικόνες χαμηλής ποιότητας. Αυτό περιλαμβάνει “προστατευτικά κιγκλιδώματα” για το φιλτράρισμα εικόνων που δεν υποστηρίζουν τα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης της γενιάς και “μετα προστατευτικά κιγκλιδώματα” που φιλτράρουν το παραγόμενο κείμενο και το περιεχόμενο εικόνας που δεν ανταποκρίνεται στη γραμμή ποιότητάς του ή που θεωρεί ακατάλληλο. Επιπλέον, η Meta είπε ότι δοκίμασε τη λειτουργία χρησιμοποιώντας το μοντέλο δημιουργίας εικόνας Llama και πλήρους διαφήμισης με εσωτερικούς και εξωτερικούς ειδικούς για να προσπαθήσει να βρει απροσδόκητους τρόπους χρήσης και, στη συνέχεια, αντιμετώπισε τυχόν τρωτά σημεία που εντοπίστηκαν.
 Η Meta λέει ότι αυτή η δυνατότητα έχει ήδη αρχίσει να κυκλοφορεί και τους επόμενους μήνες, οι διαφημιστές θα μπορούν να παρέχουν μηνύματα κειμένου για να προσαρμόσουν τις παραλλαγές της εικόνας.
  Ωστόσο, η Meta ισχυρίζεται ότι διαθέτει ισχυρά προστατευτικά κιγκλιδώματα για να εμποδίσει το σύστημα της να δημιουργήσει ακατάλληλο διαφημιστικό περιεχόμενο ή εικόνες χαμηλής ποιότητας. Αυτό περιλαμβάνει “προστατευτικά κιγκλιδώματα” για το φιλτράρισμα εικόνων που δεν υποστηρίζουν τα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης της γενιάς και “μετα προστατευτικά κιγκλιδώματα” που φιλτράρουν το παραγόμενο κείμενο και το περιεχόμενο εικόνας που δεν ανταποκρίνεται στη γραμμή ποιότητάς του ή που θεωρεί ακατάλληλο. Επιπλέον, η Μέτα είπε ότι δοκίμασε τη λειτουργία χρησιμοποιώντας το μοντέλο δημιουργίας εικόνας Llama και πλήρεις διαφημίσεις με εσωτερικούς και ειδικούς ειδικούς για να προσπαθήσει να βρει απροσδόκητους τρόπους χρήσης και, στη συνέχεια, αντιμετώπισε τυχόν τρίτα σημεία που εντοπίστηκαν.
  Η Meta λέει ότι αυτή η δυνατότητα έχει ήδη ξεκινήσει να κυκλοφορεί και τους επόμενους μήνες, οι διαφημιστές θα μπορούν να παρέχουν μηνύματα κειμένου για να προσαρμόσουν τις παραλλαγές της εικόνας.
Πέρα από τις εικόνες, η τεχνητή νοημοσύνη της Meta μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία εναλλακτικών εκδόσεων της επικεφαλίδας της διαφήμισης, επιπλέον του κύριου κειμένου της διαφήμισης, το οποίο ήδη υποστηρίχθηκε με την αξιοποίηση του αρχικού αντιγράφου. Η Meta λέει ότι δοκιμάζει την ικανότητα αυτό το κείμενο να ακούγεται επίσης σαν τη φωνή και τον τόνο της επωνυμίας, χρησιμοποιώντας προηγούμενες καμπάνιες ως υλικό αναφοράς. Οι δυνατότητες δημιουργίας κειμένου θα μεταφερθούν στο LLM επόμενης γενιάς της Mets (μοντέλο μεγάλης γλώσσας), Meta Llama 3.
Όλες οι δυνατότητες δημιουργίας τεχνητής νοημοσύνης θα είναι διαθέσιμες παγκοσμίως στους διαφημιστές μέχρι το τέλος του έτους.
  Εκτός από τις ενημερώσεις AI, η Meta ανακοίνωσε επίσης ότι θα επεκτείνει τη συνδρομητική της υπηρεσία, Meta Verified για επιχειρήσεις, σε νέες αγορές όπως η Αργεντινή, το Μεξικό, η Χιλή, το Περού, η Γαλλία και η Ιταλία. Η υπηρεσία ξεκίνησε δοκιμές πέρυσι στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και τον Καναδά.
Τώρα, το Meta Verified θα προσφέρει τέσσερα διαφορετικά επίπεδα στο πρόγραμμα συνδρομής του, όλα με τις βασικές λειτουργίες ενός επαληθευμένου σήματος, υποστήριξης λογαριασμού και παρακολούθησης πλαστοπροσωπίας. Τα υψηλότερα επίπεδα θα περιλαμβάνουν νέα εργαλεία όπως βελτιώσεις προφίλ, εργαλεία για τη δημιουργία συνδέσεων και περισσότερους τρόπους πρόσβασης στην υποστήριξη πελατών.
 Το Meta Verified θα επεκταθεί σύντομα στο WhatsApp, είπε επίσης η εταιρεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πώς να κάνετε συμπίεση και αποσυμπίεση αρχείων σε Mac

Το Copilot Chat στην εφαρμογή για κινητά του GitHub είναι πλέον γενικά διαθέσιμο