in

wowwow sadsad

Πώς να ξεκλειδώσετε ένα τηλέφωνο “μαύρης λίστας”

Η αγορά ενός τηλεφώνου από δεύτερο χέρι ενέχει τον κίνδυνο της μαύρης λίστας του τηλεφώνου.

Η αγορά ενός τηλεφώνου από δεύτερο χέρι ενέχει τον κίνδυνο της μαύρης λίστας του τηλεφώνου. Η απόπειρα χρήσης του τηλεφώνου για κλήση θα έχει ως αποτέλεσμα την εκκίνηση του δικτύου και ίσως μια κλήση από τον ίδιο τον πάροχο. Αλλά αν έγινε από τον μεταφορέα, σίγουρα μπορεί να αναιρεθεί, έτσι; Πώς ξεκλειδώνετε ένα τηλέφωνο με μαύρη λίστα;

Λοιπόν, είναι πιο δύσκολο από ό, τι νομίζετε και συχνά οδηγεί σε απογοήτευση.

Τι στον κόσμο είναι ένα τηλέφωνο με μαύρη λίστα;
Έχετε ακούσει ποτέ σε ταινίες πώς κάποιος πρέπει να «ξαπλώσει για λίγο» ή «Έχω πάρα πολύ ζέστη»; Αυτό αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο κάποιος έχει υπερβολική προσοχή πάνω του και με το να κρύβεται, ελπίζει ότι οι άνθρωποι θα σταματήσουν τελικά να τον αναζητούν. Κατά κάποιο τρόπο, αυτό το άτομο είναι στη «μαύρη λίστα».

Στην περίπτωση του τηλεφώνου με μαύρη λίστα, έχει συμβεί κάτι που η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας θεωρεί αρνητικό. Όταν ένα τηλέφωνο κλαπεί, χαθεί ή εμπλακεί σε απάτη, ένας πάροχος θα απαγορεύσει την πρόσβαση στους πύργους και το δίκτυό του. Με άλλα λόγια, έχει αποκλειστεί.

Πώς να ξεκλειδώσετε μαύρα τηλέφωνα
Δεν έχετε πολλές επιλογές όσον αφορά το ξεκλείδωμα ενός τηλεφώνου με μαύρη λίστα, αλλά υπάρχουν μερικές λύσεις. Δυστυχώς, μια λύση μπορεί πραγματικά να κατασχεθεί το τηλέφωνό σας και η άλλη λύση να έχει ως αποτέλεσμα κάποιος να πάρει τα χρήματά σας. Μπορείτε είτε να μιλήσετε με το αρχικό δίκτυο που κατάφερε να κάνει μαύρη λίστα του τηλεφώνου είτε να το φροντίσετε από τρίτη υπηρεσία.

Ας ρίξουμε μια ματιά και στα δύο.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας
Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας είχε αρκετό λόγο να αποκλείσει τη μαύρη λίστα του τηλεφώνου – κλοπή, απώλεια, δόλια εγκλήματα – αλλά επειδή δεν ήσασταν το άτομο που έβαλε αυτό το είδος θερμότητας στο τηλέφωνο, ίσως να μπορούσατε να καταργήσετε τη μαύρη λίστα μιλώντας με την εταιρεία . Είναι πολύ απίθανο να κάνει μια τηλεφωνική κλήση. Αντ ‘αυτού, πρέπει να επισκεφθείτε ένα κοντινό γραφείο που διαθέτει ο πάροχος.

Μόλις μπείτε στο γραφείο του, μιλώντας με έναν εκπρόσωπο και εξηγείτε την κατάσταση θα μπορούσε να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο για χρήση. Ωστόσο, αυτό θα απαιτήσει προσωπικά στοιχεία, όπως τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης, μια διεύθυνση, ίσως την άδεια οδήγησης, όλα σε μια προσπάθεια να αποδειχθεί ότι δεν είστε το άτομο που προκάλεσε φήμη.

Δυστυχώς, υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με αυτήν τη λύση: θα μπορούσατε να χάσετε το τηλέφωνό σας, ναι. Το ζήτημα μπορεί κάλλιστα να είναι ο λόγος που ήταν μαύρη λίστα. Για παράδειγμα, εάν χάθηκε ή κλαπεί, δεν έχετε άλλη επιλογή παρά να παραδώσετε το τηλέφωνο στον πάροχο. Θα χάνατε δύο φορές περισσότερο, δεδομένου ότι αγοράσατε το τηλέφωνο και στη συνέχεια το χάσατε.

Μίσθωση εταιρείας τρίτου μέρους
Εάν η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας δεν θα την ξεκλειδώσει, τότε ίσως μια εταιρεία τρίτου μέρους θα μπορεί και μπορεί. Θα μπορούν να πάρουν το τηλέφωνό σας και να το ξεκλειδώσουν για κανονική χρήση, αλλά οι πιθανότητες είναι μικρές.

Δυστυχώς, αυτή η λύση έρχεται με το δικό της σύνολο μειονεκτημάτων. Για αρχάριους, δεν μπορείτε ποτέ να καταλάβετε εάν η εταιρεία τρίτων είναι νόμιμη ή όχι. Η πιθανότητα απλώς να απογειωθούν με τα χρήματά σας είναι μεγάλη. Και αν καταφέρετε να βρείτε τη σωστή εταιρεία, μπορεί να την ξεκλειδώσει μόνο στο σημείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αλλά εκτός των ΗΠΑ. Οι πύργοι κυττάρων στις ΗΠΑ θα εξακολουθήσουν να αρνούνται να το αποδεχτούν.

Συμπέρασμα
Συμπερασματικά, υπάρχουν πολύ λίγα που μπορείτε να κάνετε για να ξεκλειδώσετε ένα τηλέφωνο με μαύρη λίστα εκτός από την έξοδο από τη χώρα ή να αποδείξετε στον αρχικό πάροχο ότι δεν είστε, στην πραγματικότητα, ο προηγούμενος κάτοχος. Όμως, όπως αναφέρθηκε, υπάρχει πιθανότητα η συσκευή να συμπεριληφθεί στη μαύρη λίστα επειδή χάθηκε ή κλαπεί και φέρνοντας τη συσκευή σε αυτούς, θα έπρεπε στη συνέχεια να την κατασχέσουν. Θα χάνατε χρήματα και ένα τηλέφωνο. Όχι ακριβώς ιδανικό, για να πούμε το λιγότερο.

Εάν αγοράσατε το τηλέφωνο, εάν το έχετε ξεκλειδώσει και πηγαίνετε σε άλλη χώρα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Θα λειτουργήσει όπως συνήθως είχε μέχρι να αποφασίσετε να πατήσετε στο αμερικανικό έδαφος. Η μαύρη λίστα ισχύει μόνο για τη χώρα προέλευσης.

Δυστυχώς, ακόμη και το ξεκλείδωμα είναι επικίνδυνη επιχείρηση. Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα η υπηρεσία τρίτου μέρους που πληρώσατε για να ξεκλειδώσετε ένα τηλέφωνο με μαύρη λίστα, είτε θα τρέξει με τα χρήματά σας είτε δεν θα παράσχει την υπόσχεσή τους. Έχετε περισσότερες πιθανότητες να ξεκλειδώσετε ένα τηλέφωνο με μαύρη λίστα από τον πάροχο παρά κάποια σκοτεινή υπηρεσία τρίτου μέρους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ήχος δεν είναι διαθέσιμος TikTok;

Πώς να απενεργοποιήσετε το κουμπί Home Βοηθού Google