in ,

wowwow This is helpfullThis is helpfull

Πώς να μεταφέρετε μια ομάδα συνομιλίας WhatsApp στο Signal

Εάν δεν έχετε ομαδικές συνομιλίες WhatsApp…

Εάν δεν έχετε ομαδικές συνομιλίες WhatsApp για εναλλαγή, μπορείτε απλώς να πατήσετε Πρόσκληση φίλων στο σήμα και να ξεκινήσετε την αποστολή μηνυμάτων.

Αλλά αν θέλετε να διατηρήσετε μια ομάδα WhatsApp και να κάνετε όλους (κυρίως) απρόσκοπτα στην ίδια συνομιλία χωρίς να χρειάζεται να προσθέσετε άτομα ξεχωριστά, θα πρέπει να δημιουργήσετε μια νέα ομάδα πατώντας το εικονίδιο μολυβιού στην οθόνη Επαφές του Signal. Αυτό θα εμφανίσει ένα νέο πεδίο μηνυμάτων.

1. Δημιουργήστε μια νέα ομάδα σημάτων
Από την οθόνη επαφής, πατήστε Νέα ομάδα. Θα έχετε την επιλογή να προσθέσετε μέλη από τις επαφές σας ή να αναζητήσετε τρέχοντες χρήστες με αριθμό τηλεφώνου.

2. Πατήστε Παράλειψη
Επειδή προσπαθείτε να προσκαλέσετε μια συγκεκριμένη υπάρχουσα ομάδα WhatsApp και όχι μόνο να προσκαλέσετε τυχαία άτομα από τις υπάρχουσες επαφές Σήμα, πατήστε Παράλειψη στην επάνω δεξιά γωνία (σε iOS) ή στην κάτω δεξιά γωνία (σε Android).

3. Ονομάστε τη νέα σας ομάδα
Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να ονομάσετε τη νέα σας ομάδα. Δώστε ένα αξέχαστο όνομα και μετά πατήστε Δημιουργία.

4. Προσκαλέστε φίλους στη νέα ομάδα
Μόλις η ομάδα σας είναι ζωντανή, ενδέχεται να λάβετε μια σειρά από αναδυόμενα παράθυρα που σας ρωτούν εάν θέλετε να προσκαλέσετε φίλους μέσω ενός συνδέσμου ομάδας. Πατήστε Ενεργοποίηση και κοινή χρήση συνδέσμου.

5. Αντιγράψτε τον νέο σύνδεσμο ομάδας
Στη συνέχεια, θα θέλετε να πατήσετε Αντιγραφή συνδέσμου.

6. Προσκαλέστε την ομάδα WhatsApp σας για συμμετοχή στο Signal
Ανοίξτε την ομαδική συνομιλία WhatsApp και επικολλήστε και στείλτε το σύνδεσμο Σήμα. Αυτό δίνει στα μέλη της ομάδας WhatsApp πρόσβαση με ένα κλικ στη νέα ομάδα σημάτων.

Λάβετε υπόψη ότι αυτό δεν θα μεταφέρει το ιστορικό συνομιλιών σας (αν και μπορείτε να εξαγάγετε ένα αντίγραφο των συνομιλιών σας από το WhatsApp στη συσκευή σας). Απλώς θα διευκολύνει την είσοδο όλων στο ίδιο μέρος.

7. Προσθέστε περισσότερους φίλους αργότερα
Εάν πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στον σύνδεσμο κοινής χρήσης αργότερα, πατήστε το κουμπί Πρόσκληση φίλων στο επάνω μέρος της συνομιλίας. Μπορείτε επίσης να βρείτε τον σύνδεσμο στις Ρυθμίσεις σας. Πατήστε το εικονίδιο της ομάδας σας στο επάνω μέρος της οθόνης και μεταβείτε στην ενότητα Σύνδεσμος ομάδας> Κοινή χρήση.

8. Διαχείριση ή απενεργοποίηση του συνδέσμου ομάδας
Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη ρύθμιση που απαιτεί από έναν διαχειριστή να εγκρίνει νέα μέλη της ομάδας – πολλή δουλειά εάν έχετε έναν τόνο επαφών, αλλά αξίζει τον κόπο εάν θέλετε να διασφαλίσετε ότι η συνομιλία σας παραμένει ιδιωτική. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε ή να απενεργοποιήσετε τον σύνδεσμο αργότερα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Καλύτερα έξυπνα γυαλιά VR / AR: Vuzix microLED AR

Καλύτερη εκκίνηση: Noopl