in

This is helpfullThis is helpfull

Πώς να μάθετε ποιος αποθήκευσε τον αριθμό σας…

Έχει περάσει ποτέ στο μυαλό σας ποιος μπορεί να έχει αποθηκεύσει τον αριθμό σας;

Έχει περάσει ποτέ στο μυαλό σας ποιος μπορεί να έχει αποθηκεύσει τον αριθμό σας; Περάσατε καλά με κάποιον ένα βράδυ, του δώσατε τον αριθμό τηλεφώνου σας και στη συνέχεια έπεσε εντελώς στο μυαλό σας. Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί αμέτρητες φορές. Ένα πάρα πολλά για να μετρούν ή να θυμούνται.

 

 

 

  • Όταν το σκέφτεστε, το να μάθετε ποιος έσωσε τον αριθμό σας ακούγεται αδύνατο. Σε τελική ανάλυση, το σημείο του τηλεφώνου είναι ένα επίπεδο απορρήτου. Σίγουρα, θα μπορούσατε να σύρετε το τηλέφωνό τους και να δείτε μόνοι σας, αλλά αυτό μπορεί να τελειώσει με ένα γρήγορο λάκτισμα στο κεφάλι σας. Επομένως, αυτή η επιλογή είναι εκτός λειτουργίας και το λογισμικό εισβολής είναι απαγορευτικό, ειδικά αν δεν έχετε το ταλέντο. Ω, και είναι παράνομο.

 

 

Τι επιλογές υπάρχουν; Όχι πάρα πολλά, αλλά υπάρχουν μερικά. Και ναι, είναι νόμιμα. Δεν θα εγκαταστήσετε περιγραμματικές εφαρμογές ή θα κάνετε hacking σε ένα mainframe.

Ρωτήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή στείλτε ένα μαζικό κείμενο
Η πρώτη και μοναδική επιλογή σας είναι απλά να ρωτήσετε τους ανθρώπους. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε. Τα άτομα με τα οποία είστε φίλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πιθανότερο να έχουν αποθηκεύσει τον αριθμό σας, υπό την προϋπόθεση ότι είναι πρόθυμοι να κοινοποιήσουν αυτές τις πληροφορίες.

Με αυτό που λέγεται, αυτή η λύση είναι επιτυχημένη. Οι χρήστες θα μπορούσαν να αγνοήσουν εντελώς την ανάρτησή σας. Θα μπορούσαν να αρνηθούν να σχολιάσουν ή να ψέψουν. Γιατί; Ποιός ξέρει. Το θέμα είναι ότι η φωνή σας για βοήθεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να μην ακούγεται.

Στο άλλο άκρο του φάσματος, εάν δεν χρησιμοποιείτε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε επίσης να ρωτήσετε για τον αριθμό σας μέσω μηνύματος κειμένου. Στείλτε ένα μαζικό μήνυμα κειμένου εάν πρέπει. Τα άτομα στις Επαφές σας πιθανότατα θα είναι μόνο εκείνα με τα οποία έχετε μοιραστεί τον αριθμό σας αμοιβαία. Ένα απλό μαζικό κείμενο που λέει “Γεια, στείλτε μου ξανά μήνυμα αν έχετε αποθηκεύσει τον αριθμό μου”, θα πάει καλά.

1. Πρώτα, ξεκινήστε την εφαρμογή Μηνύματα. Στην επάνω δεξιά γωνία, θα πρέπει να υπάρχουν τρεις κάθετες κουκκίδες. Πατήστε τους. Με αυτόν τον τρόπο, θα εμφανιστεί ένα αναπτυσσόμενο μενού.

2. Στο αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε Ρυθμίσεις.

3. Στο μενού Ρυθμίσεις, μεταβείτε προς τα κάτω στην επιλογή Για προχωρημένους και επιλέξτε το.

4. Στη σελίδα Για προχωρημένους, επιλέξτε Ομαδικά μηνύματα. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο μενού. Ορίστε τα Ομαδικά μηνύματα σε “Αποστολή απάντησης SMS σε όλους τους παραλήπτες και λήψη μεμονωμένων απαντήσεων (μαζικό κείμενο).”

5. Επιστρέψτε στο κύριο μενού σας. Ξεκινήστε ένα νέο μήνυμα πατώντας Έναρξη συνομιλίας. Όταν ανοίγει στις επαφές σας, επιλέξτε Έναρξη συνομιλίας ομάδας. Βρίσκεται στην κορυφή της λίστας επαφών σας.

6. Επιλέξτε κάθε βιώσιμη επαφή στη λίστα σας. Δεν χρειάζεται να ονομάσετε την ομάδα.

7. Στείλτε το κείμενό σας. Με το να είναι ένα μαζικό κείμενο, θα λάβετε μεμονωμένες απαντήσεις από άτομα αντί να τις αφήσετε εντελώς σε ένα μήνυμα.

Μάθετε ποιος έσωσε τον αριθμό σας με το WhatsApp
Ίσως βρείτε τις απαντήσεις που αναζητάτε χρησιμοποιώντας το WhatsApp. Διαθέτει μια επιλογή που ονομάζεται «Μήνυμα μετάδοσης» και όταν αποστέλλεται, αποστέλλεται μόνο σε άτομα που έχουν τον αριθμό τους στις Επαφές σας. Τέλεια, σωστά; Λοιπόν, είναι, αλλά υπάρχουν μερικές προειδοποιήσεις.

Το πρόβλημα: χρήση του WhatsApp. Όχι, δεν υπάρχει τίποτα λάθος με την εφαρμογή, αλλά όπως και οι περισσότερες εφαρμογές κοινωνικών μέσων, δεν το χρησιμοποιούν όλοι. Εάν δεν χρησιμοποιούν το WhatsApp, αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα. Όταν σαρώθηκαν οι επαφές σας την πρώτη φορά που ανοίξατε το WhatsApp, γέμισε τη λίστα σας μόνο με άτομα των οποίων οι αριθμοί είναι συνδεδεμένοι με λογαριασμούς WhatsApp. Εάν επρόκειτο να χρησιμοποιήσετε το Μήνυμα μετάδοσης, τα άτομα που δεν διαθέτουν WhatsApp δεν θα λάβουν ποτέ το μήνυμα.

Λοιπόν, γιατί είναι αυτό το πρόβλημα; Εάν έχουν αποθηκεύσει τον αριθμό σας, αλλά δεν χρησιμοποιούν το WhatsApp, δεν θα γνωρίζετε ποτέ γιατί το WhatsApp δεν μεταδίδει τον αριθμό σας σε χρήστες εκτός WhatsApp.

1. Ξεκινήστε ανοίγοντας το WhatsApp. Το εικονίδιο της εφαρμογής είναι ένα λευκό περιστροφικό τηλέφωνο μέσα σε ένα πράσινο συννεφάκι ομιλίας.

2. Τώρα, στο πάνω μέρος της οθόνης σας, πατήστε στην καρτέλα Συζητήσεις. Στη σελίδα Συζητήσεις, πατήστε τις τρεις κάθετες κουκκίδες που βρίσκονται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας. Αυτό θα αποκαλύψει ένα αναπτυσσόμενο μενού.

3. Στο αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε Νέα μετάδοση.

4. Επιλέξτε κάθε βιώσιμη επαφή που έχετε. Όταν είστε έτοιμοι, πατήστε το σημάδι επιλογής που βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

5. Στείλτε ένα μήνυμα και δείτε ποιος ανταποκρίνεται.

Συμπέρασμα
Δυστυχώς, εκτός από το WhatsApp και τη διάδοση του μηνύματός σας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν υπάρχει κανένας οριστικός τρόπος να γνωρίζετε ποιος έχει αποθηκεύσει τον αριθμό σας. Ακόμη και η μέθοδος με το WhatsApp έχει τους περιορισμούς της, δεδομένου ότι δεν αποκαλύπτει αυτούς που δεν χρησιμοποιούν το WhatsApp. Ίσως παίρνετε μια μερική απάντηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τρόπος επίλυσης προβλημάτων όγκου ρολογιών Apple

Πώς να αλλάξετε το όνομα λογαριασμού σας στο Steam