in

Πώς να κατεβάσετε μουσική από το YouTube

Οι υπηρεσίες ροής όπως το YouTube προσφέρουν πολλές ανέσεις, αλλά μπορεί να υπάρξει κάποια στιγμή που θα θέλατε να είχατε πρόσβαση σε κάποια από αυτήν την τεράστια βιβλιοθήκη βίντεο και μουσικής εκτός σύνδεσης. Αναρωτιέστε ποτέ πώς να κατεβάσετε μουσική από το YouTube; Η λύση μπορεί να μην είναι προφανής στην αρχή, αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά απλή. Σε αυτό το άρθρο, θα προτείνουμε δύο από τις καλύτερες μεθόδους για τη λήψη μουσικής από το YouTube και άλλων στοιχείων. Επιπλέον, θα εξετάσουμε τη νομιμότητα της αποθήκευσης κλιπ εκτός σύνδεσης και πώς μπορεί να επηρεάσουν τους όρους παροχής υπηρεσιών της εταιρείας. Με λίγα μόνο κλικ, δείτε πώς μπορείτε να κατεβάσετε μουσική από το YouTube.

Λήψη μουσικής μέσω YouTube-DLG
Πολλά προγράμματα και ιστότοποι ήρθαν και παρήλθαν με σκοπό να επιτρέψουν στους χρήστες να κατεβάσουν τραγούδια από το YouTube ή να μετατρέψουν τα βίντεο του YouTube σε μορφή MP3. Ωστόσο, το πρόβλημα με πολλά από αυτά τα προγράμματα λήψης στο διαδίκτυο είναι ότι είναι γεμάτα με bloatware, αναδυόμενες διαφημίσεις ή απλώς δεν είναι αξιόπιστα. Εκεί μπαίνει το YouTube-DLG. Το DLG είναι ένα πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα που διατίθεται δωρεάν στο Github και δημιουργήθηκε ως γραφικό front-end για μια έκδοση που βασίζεται σε κείμενο που ονομάζεται YouTube-DL. Η ομορφιά αυτής της διεπαφής είναι ότι τίποτα δεν σας εμποδίζει. Απλώς εισάγετε μία ή περισσότερες διευθύνσεις URL από τις οποίες θέλετε να πραγματοποιήσετε λήψη, επιλέξτε την επιλογή σας από μια σειρά μορφών βίντεο και ήχου και αφήστε το DLG να κάνει τη δουλειά του. Όλα τα ληφθέντα αρχεία ήχου ή βίντεο θα αντιγραφούν σε έναν ειδικό φάκελο για το YouTube ή σε έναν άλλο φάκελο της επιλογής σας. Το DLG έχει επίσης τη δυνατότητα ανάγνωσης αρχείων από Facebook, Twitter και πολλές άλλες πηγές ροής βίντεο. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί με αυτό το είδος ισχύος, καθώς ορισμένες περιπτώσεις χρήσης για προγράμματα όπως το YouTube-DLG δεν είναι αυστηρά νόμιμες.
 Λήψη μουσικής μέσω YouTube Premium
Ευτυχώς, έχουμε μια ακόμη πιο ασφαλή μέθοδο για τη λήψη βίντεο ή μουσικής από το YouTube, η οποία είναι εγγυημένη ότι δεν παραβιάζει νόμους ή όρους. Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία έχει εφαρμόσει μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν περιεχόμενο απευθείας από τον ιστότοπο ή την εφαρμογή για κινητά. Στη συνέχεια, μπορείτε να έχετε ξανά πρόσβαση σε αυτήν κάθε φορά που φορτώνετε την εφαρμογή, ακόμα κι αν είστε εντελώς εκτός σύνδεσης.
Μόλις ενεργοποιηθεί η λειτουργία, μπορείτε να βρείτε ένα κουμπί με το βέλος “Λήψη” κάτω από τα “Βίντεο”, δίπλα στο σημείο όπου συνήθως βρίσκετε λειτουργίες κοινής χρήσης και σχολιασμού. Στη συνέχεια, μπορείτε να βρείτε και να προβάλετε τη συγκεντρωμένη λίστα τραγουδιών και βίντεο στην ενότητα “Βιβλιοθήκη” της εφαρμογής. Εκεί, ένα μέλος του YouTube Music Premium μπορεί να απολαύσει ακρόαση και αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης. Ναι, μπορείτε να αποθηκεύσετε μουσικά βίντεο και τραγούδια YouTube με μια συνδρομή premium στο YouTube. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι οποιοδήποτε ληφθέν αρχείο ή άλλο στοιχείο δεν μπορεί να μετακινηθεί, να αντιγραφεί ή να τροποποιηθεί από τον χρήστη με οποιονδήποτε τρόπο. Εξακολουθούν να θεωρούνται κλειδωμένα στην υπηρεσία YouTube και είναι προσβάσιμα μόνο μέσω της εφαρμογής, όπως ακριβώς λειτουργούν το Apple Music και το Spotify. Επιπλέον, εάν κάποιο αποθηκευμένο βίντεο διαγραφεί από τον διακομιστή YouTube, είναι επίσης πιθανό να διαγραφεί από τη συσκευή σας την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε στο διαδίκτυο. Αυτή η λειτουργία θεωρείται απαραίτητη, ώστε να μην επιτρέπονται παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων.
Κατεβάστε μουσική από το YouTube χωρίς ανησυχία Συνοψίζοντας: Ένα πρόγραμμα όπως το YouTube-DLG επιτρέπει στον χρήστη τον μεγαλύτερο βαθμό ευελιξίας όταν πρόκειται να σας επιτρέψει να κατεβάσετε ήχο ή βίντεο από το YouTube στο διαδίκτυο. Ωστόσο, η καθόλου χρήση του πέφτει γρήγορα σε μια νομικά θολή περιοχή. Έτσι, προτού οι λάτρεις της μουσικής πατήσουν αυτό το κουμπί λήψης και αρχίσουν να δημιουργούν μια πειρατική μουσική βιβλιοθήκη YouTube, θα πρέπει να εξετάσουν τις πιθανές συνέπειες. Η λήψη της μουσικής που έχετε κατεβάσει μέσω της εφαρμογής YouTube είναι η πιο άνετη μέθοδος αποθήκευσης του περιεχομένου στη συσκευή σας. Ωστόσο, δεν θα έχετε λόγο για το πού μπορούν να πάνε αυτά τα τραγούδια και τα βίντεο ή ακόμα και για πόσο καιρό θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί το Smartphone μου να χρησιμοποιηθεί ως τηλεχειριστήριο τηλεόρασης;

Πώς να αλλάξετε το όνομά σας στο Facebook