in ,

loveditlovedit

Πώς να ελέγξετε όλα τα σχόλια που κάνατε στο Instagram

Αν θέλετε να δείτε σχόλια που έχετε κάνει στο παρελθόν στο Instagram, θα πρέπει να το κάνετε μέσω της εφαρμογής.

Αν θέλετε να δείτε σχόλια που έχετε κάνει στο παρελθόν στο Instagram, θα πρέπει να το κάνετε μέσω της εφαρμογής. Όχι, όχι με κάποιο ύπουλο λογισμικό τρίτης εφαρμογής. Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι μπορούν να κάνουν για εσάς.

Πώς να ελέγξετε τις αναρτήσεις που σας άρεσαν στο Instagram
Καθώς κάνετε κύλιση στη ροή ειδήσεων Instagram, σας αρέσουν περιστασιακά μια ανάρτηση στο δρόμο σας. Μερικές φορές αφήνετε ακόμη ένα σχόλιο. Αλλά σε περίπτωση που θέλετε να ανατρέξετε σε μια συγκεκριμένη ανάρτηση, κάτι πραγματικά αστείο, συγκινητικό ή με άλλο τρόπο κοινόχρηστο, τι κάνετε; Το Instagram διαθέτει μια ολόκληρη σελίδα που μπορείτε να δείτε ότι είναι βασικά μια βιβλιοθήκη για όλες τις αναρτήσεις που σας άρεσαν στο Instagram.

Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό:

1. Πρώτα, ανοίξτε το Instagram και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας, εάν δεν είστε ήδη συνδεδεμένοι.

2. Τώρα μεταβείτε στη σελίδα του προφίλ σας. Πατήστε το εικονίδιο “κεφάλι και ώμοι” στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

3. Στη σελίδα του προφίλ σας, πατήστε Ρυθμίσεις.

4. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στο μενού Ρυθμίσεις μέχρι να δείτε το λογαριασμό. Επιλέξτε το από τη λίστα.

5. Στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, θέλετε να αναζητήσετε και να επιλέξετε Δημοσίευση που σας άρεσε. Βρίσκεται κοντά στο κάτω μέρος του μενού.

6. Στην επόμενη σελίδα, θα λάβετε μια βιβλιοθήκη αναρτήσεων που σας άρεσαν στο παρελθόν και πρόσφατα. Πατώντας σε οποιαδήποτε από τις αναρτήσεις θα σας στείλει απευθείας στην αρχική ανάρτηση.

Πώς να ελέγξετε όλα τα σχόλια που έχετε κάνει στο Instagram
Πρέπει να σκεφτείτε, “Λοιπόν, βλέποντας αναρτήσεις που μου άρεσε είναι υπέροχο και όλα, αλλά τι γίνεται με όλα τα σχόλια;” Δυστυχώς, δεν υπάρχει επιλογή να βλέπετε αναρτήσεις για τις οποίες σχολιάσατε όπως μπορείτε με περιεχόμενο που σας αρέσει. Αντ ‘αυτού, πρέπει να ζητήσετε αυτές τις πληροφορίες και να παίξετε το παιχνίδι αναμονής.

Υπάρχει μια επιλογή στο Instagram που τους στέλνει ένα αίτημα για τα δεδομένα σας. Με τη σειρά τους συμμορφώνονται και σας στέλνουν ένα αρχείο μέσω email. Θα περιέχει πολλές πληροφορίες για τη διαφορά. Θα μπορείτε να δείτε Ιστορίες Instagram που έχετε δημοσιεύσει, σχόλια που έχετε κάνει, απευθείας μηνύματα που έχετε στείλει και ούτω καθεξής. Είναι στην πραγματικότητα λίγο ενοχλητικό τόσο πολλές πληροφορίες έχουν συγκεντρωθεί σε εσάς, αλλά είναι εκεί αν τις χρειάζεστε. Το Instagram δεν θα συνεχίσει να σας δίνει τις πληροφορίες. Το ζητάτε, το παραδίδουν με φασαρία.

Λήψη των δεδομένων χρήστη μέσω υπολογιστή και Mac
1. Ξεκινήστε ανοίγοντας το πρόγραμμα περιήγησης ιστού που προτιμάτε και επισκεφθείτε την αρχική σελίδα του Instagram. Από εδώ, εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

2. Στη συνέχεια, μεταβείτε στη σελίδα του προφίλ σας. Κάντε κλικ στο εικονίδιο “κεφάλι και ώμοι” στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας.

3. Στα δεξιά της Επεξεργασίας Προφίλ, κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις. Είναι το εικονίδιο με το γρανάζι. Θα ανοίξει ένα αναδυόμενο μενού.

4. Στο αναδυόμενο παράθυρο, κάντε κλικ στο Privacy Security.

5. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα μέχρι να δείτε την υποενότητα «Λήψη δεδομένων». Κάντε κλικ στην υπερ-σύνδεση Αίτημα λήψης.

6. Στην επόμενη σελίδα, κάντε κλικ σε μια διεύθυνση email και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Επόμενο.

7. Καταχωρίστε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας στο Instagram και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Αίτηση λήψης.

8. Θα λάβετε τα δεδομένα σας ως σύνδεσμο λήψης εντός 48 ωρών. Παρακολουθήστε τα εισερχόμενά σας.

Λήψη των δεδομένων χρήσης από κινητό
1. Ανοίξτε το Instagram και συνδεθείτε, εάν δεν το έχετε κάνει ήδη.

2. Στην κάτω δεξιά γωνία, πατήστε το εικονίδιο «κεφάλι και ώμους» για να επισκεφθείτε τη σελίδα του προφίλ σας.

3. Στα δεξιά της αρίθμησης που ακολουθείτε, πατήστε Ρυθμίσεις.

4. Στο μενού Ρυθμίσεις, επιλέξτε Ασφάλεια.

5. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στη σελίδα Ασφάλεια έως ότου δείτε τη Λήψη δεδομένων.

6. Βάλτε τη διεύθυνση email σας και μετά πατήστε Αίτηση λήψης. Για να συνεχίσετε, θα πρέπει να δώσετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Instagram.

7. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο λήψης στα δεδομένα σας εντός 48 ωρών στα εισερχόμενά σας.

Συμπέρασμα
Όπως μπορείτε να δείτε, μπορείτε να ελέγξετε, μεταξύ άλλων, κάθε σχόλιο που έχετε κάνει στο Instagram. Μην αφήσετε κάποιον να σας πει ότι δεν είναι δυνατόν. Έτσι διαδίδεται η παραπληροφόρηση. Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιήστε το ως ελεγκτής γεγονότων.

Αυτό που είναι ατυχές είναι ότι αυτή η επιλογή δεν είναι τόσο ευρέως γνωστή όσο θα έπρεπε. Κάντε μια απλή αναζήτηση στο Google και θα βρείτε πολλά σχόλια και καταστήματα που εκφράζουν το ψευδές γεγονός ότι δεν υπάρχει τρόπος να δείτε όλα τα σχόλια που έχετε κάνει. Στην πραγματικότητα, το Instagram προσφέρει την επιλογή.

Και για να επιδεινώσουν τα πράγματα, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτήν την άγνοια κακόβουλα για να δημιουργήσουν πλατφόρμες που κλέβουν πληροφορίες. Θα διαφημίσουν ότι το Instagram δεν θα μοιραστεί πληροφορίες μαζί σας και, στη συνέχεια, θα πει ότι το λογισμικό τους θα το κάνει. Μην το πιστεύεις κανένα. Παραμείνετε σε αυτό που παρέχει το Instagram και θα είστε εντάξει. Ενώ βρίσκεστε σε αυτό, ενημερώστε τους φίλους σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πώς να αποφύγετε την πτώση των AirPods από τα αυτιά σας

WhatsApp – Σαρωτικές αλλαγές απο τις 8 Φεβρουαρίου 2021 – Αν δεν τις κάνεις… χάνεις τον λογαριασμό σου