in ,

wowwow sadsad This is helpfullThis is helpfull loveditlovedit

Πώς να διορθώσετε το iPhone σας όταν δεν συνδέεται στα δεδομένα

Πρόβλημα παρόχων δικτύου ή μήπως όχι;

Ο σκοπός των κινητών τηλεφώνων πεθαίνει εάν δεν μπορούν να συνδεθούν στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Τα κυψελοειδή δίκτυα σας επιτρέπουν την πολυτέλεια να συνδεθείτε με άτομα που ζουν μίλια μακριά από εσάς. Το πιο σημαντικό, τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας σας παρέχουν γρήγορες συνδέσεις στο Διαδίκτυο όταν δεν βρίσκεστε κοντά στο Wi-Fi. Είναι τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας που σας επιτρέπουν να περιηγηθείτε στον ιστό, να κάνετε βιντεοκλήσεις και να αποκτήσετε πρόσβαση σε δίκτυα κοινωνικών μέσων μέσω δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Η μη σύνδεση κινητής τηλεφωνίας σημαίνει ότι το iPhone σας είναι απλώς συσκευή αναπαραγωγής mp3 ή Gameboy υπό την προϋπόθεση ότι τα έχετε ήδη κατεβάσει εκ των προτέρων. Πολλοί χρήστες iPhone ανέφεραν ότι το iPhone τους δεν θα συνδεθεί στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας χωρίς προφανή λόγο. Αυτοί οι χρήστες ισχυρίστηκαν ότι το iPhone τους ξεκινά ξαφνικά να εμφανίζει καμία υπηρεσία ή το iPhone ενδέχεται να κάνει αναζήτηση στην αρχική οθόνη.

Τώρα και τα δύο αυτά μηνύματα σημαίνουν ένα πράγμα. κανένα κυψελοειδές δίκτυο. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε χρήστη iPhone και ειλικρινά, δεν είναι πολύ μεγάλο ζήτημα. Θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους συμβαίνει αυτό, αλλά επίσης υπάρχουν και λύσεις για αυτούς. Εάν είστε ένας ατυχής χρήστης που αντιμετωπίζει αυτό το απογοητευτικό ζήτημα, συνεχίστε να διαβάζετε για λόγους και λύσεις παρακάτω.

Ελέγξτε την κάρτα SIM:
Συνήθως η κάρτα SIM σταματά να λειτουργεί προσωρινά. Θα νομίζατε ότι είναι ένα πρόβλημα με το iPhone, αλλά στην πραγματικότητα είναι απλώς η κάρτα SIM που παίζει παιχνίδια. Για να ελέγξετε εάν η κάρτα SIM λειτουργεί καλά, ζητήστε από κάποιον να στείλει ένα μήνυμα ή να καλέσει τον αριθμό σας. Η προσωρινά απενεργοποιημένη SIM ενδέχεται να λαμβάνει σήματα όταν κάποιος προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας μέσω κειμένου ή τηλεφωνικής κλήσης.

Εάν αυτό δεν λειτουργεί, πρέπει να κάνετε φυσική επιθεώρηση στην κάρτα SIM ή στην υποδοχή κάρτας SIM.

Να κάνετε αυτό:

1. Απενεργοποιήστε το iPhone σας.

2. Εντοπίστε τη θήκη της κάρτας SIM στο iPhone σας. Τοποθετείται στη δεξιά πλευρά του τηλεφώνου σας ακριβώς κάτω από το κουμπί Sleep / Wake. Για iPhone 3G, 3GS και πρωτότυπο. Έχουν υποδοχές κάρτας SIM στο πάνω μέρος του iPhone.

3. Τώρα χρησιμοποιήστε το εργαλείο εξαγωγής κάρτας SIM ή έναν πείρο για να ανοίξετε το δίσκο / τη βάση.

4. Τραβήξτε το έξω, ελέγξτε αν υπάρχουν ζημιές είτε στην κάρτα SIM είτε στη θήκη της κάρτας SIM.

5. Καθαρίστε τη θήκη με ένα μαλακό πανί, επανατοποθετήστε προσεκτικά την κάρτα SIM και σπρώξτε αργά τη θήκη πίσω στην υποδοχή.

6. Τώρα ενεργοποιήστε το iPhone σας και ελέγξτε αν το Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας λειτουργεί.

Πρόβλημα παρόχων δικτύου:
Εάν δεν υπάρχει τίποτα λάθος με την κάρτα SIM σας, τότε θα μπορούσε να είναι πρόβλημα στο τέλος του παρόχου δικτύου. Κανένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν λειτουργεί παγκοσμίως και ως εκ τούτου θα μπορούσε να είναι η τοποθεσία λόγω της οποίας δεν λαμβάνετε κανένα σήμα. Πρέπει να ελέγξετε στο διαδίκτυο για τον χάρτη κάλυψης του παρόχου δικτύου. Αυτό θα σας δώσει μια ιδέα ότι εάν το ζήτημα είναι στο τέλος σας.

Επιπλέον, ο πάροχος του δικτύου σας ενδέχεται να αντιμετωπίζει ορισμένα τεχνικά προβλήματα λόγω των οποίων η κάλυψη ενδέχεται να είναι μειωμένη. Είναι σπάνια, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει δυνατότητα, και ως εκ τούτου μπορείτε να σκεφτείτε να ρωτήσετε έναν φίλο ή ένα μέλος της οικογένειας που χρησιμοποιεί το ίδιο δίκτυο. Η συντήρηση υπηρεσιών είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο τα τηλέφωνα δεν συνδέονται στο δίκτυο, αλλά οι εταιρείες τείνουν να ενημερώνουν τους χρήστες τους για το πρόγραμμα συντήρησης εκ των προτέρων.

Λειτουργία πτήσης:
Εάν έχετε ήδη ελέγξει και τις δύο επιλογές που αναφέρονται παραπάνω και δεν έχετε τύχη, ίσως χρειαστεί να ελέγξετε διάφορες ρυθμίσεις στο iPhone σας. Η λειτουργία αεροπλάνου είναι μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να αποσυνδέεστε αυτόματα από το δίκτυο (Κινητό και Wi-Fi). Οι χρήστες τείνουν να το χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια των πτήσεων ή ακόμα και όταν φορτίζουν τα iPhone τους. Είναι μια γρήγορη τεχνική αντιμετώπισης προβλημάτων για την αντιμετώπιση κυτταρικών προβλημάτων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα με δύο μεθόδους:

Κέντρο ελέγχου:
1. Σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος της αρχικής οθόνης του iPhone σας.

2. Εντοπίστε την επιλογή Λειτουργία πτήσης. Είναι ένα με ένα εικονίδιο αεροπλάνου τοποθετημένο ακριβώς πάνω από το εικονίδιο Wi-Fi.

3. Πατήστε το για να το ενεργοποιήσετε. Πατήστε το πίσω για να το απενεργοποιήσετε.

4. Όταν είναι ενεργοποιημένο, το εικονίδιο αλλάζει το χρώμα του σε πορτοκαλί, όταν απενεργοποιείται παραμένει Λευκό.

Μέσω ρυθμίσεων:
1. Πατήστε στην επιλογή Ρυθμίσεις στην αρχική οθόνη σας.

2. Η πρώτη επιλογή στην οθόνη θα ήταν η λειτουργία αεροπλάνου.

3. Ενεργοποιήστε το για ενεργοποίηση, αλλάξτε το για απενεργοποίηση.

Το τέχνασμα, ωστόσο, είναι απλό. απλώς ενεργοποιήστε τη Λειτουργία πτήσης για περίπου ένα λεπτό και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε την ξανά. Μπορεί να επαναφέρετε το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας σας.

Ενημέρωση ρυθμίσεων φορέα iPhone:
Ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν λαμβάνετε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας θα μπορούσε να είναι η Ενημέρωση ρυθμίσεων εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. Είναι βασικά μια ενημέρωση από τον παροχέα δικτύου σας. Αφορά τις ρυθμίσεις δικτύου, κλήσεων, δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, ανταλλαγής μηνυμάτων, σημείου πρόσβασης και φωνητικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να ελέγξετε για ενημέρωση από:

1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iPhone σας.

2. Πατήστε στην επιλογή Γενικά.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Σχετικά.

4. Θα δείτε την επιλογή Ενημέρωση των ρυθμίσεων της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας σας μόνο εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση. Εάν όχι, θα δείτε απλώς τις πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας.

Ημερομηνία και ώρα:
Το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας σας ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα εάν η ημερομηνία και η ώρα του iPhone σας δεν έχουν ρυθμιστεί σύμφωνα με την τρέχουσα ζώνη ώρας. Η απλούστερη λύση για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος είναι να ρυθμίσετε τις ρυθμίσεις ημερομηνίας και ώρας σε αυτόματες. Μπορείτε να το κάνετε με:

1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iPhone σας.

2. Πατήστε στην επιλογή Γενικά.

3. Μετακινηθείτε προς τα κάτω, εντοπίστε την επιλογή Ημερομηνία και Ώρα.

4. Ενεργοποιήστε την επιλογή Ορισμός αυτόματα.

Σκληρή επαναφορά του iPhone σας:
Η σκληρή επαναφορά συνήθως αντιμετωπίζει τα περισσότερα προβλήματα με το iPhone σας. Έτσι, εάν δεν αντιμετωπίζετε κανένα πρόβλημα με την υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας, τότε η επαναφορά του iPhone είναι ένα από τα καλύτερα στοιχήματα για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος. Μπορείτε να το κάνετε με:

Για iPhone 8 ή νεότερο:
Πιέστε γρήγορα το κουμπί αύξησης της έντασης και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί μείωσης της έντασης σε γρήγορη διαδοχή. Μόλις τελειώσετε, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί ύπνου / αφύπνισης έως ότου εμφανιστεί το λογότυπο της Apple στην οθόνη.

Για iPhone 7 & 7 Plus:
Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί ύπνου / αφύπνισης σε συνδυασμό με το κουμπί μείωσης έντασης για τουλάχιστον 7-10 δευτερόλεπτα. Μην τα αφήσετε μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple στην οθόνη.

Για iPhone 6 Plus και προηγούμενα μοντέλα:
Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί home και side / top (σύμφωνα με το μοντέλο) για 10 δευτερόλεπτα. Μην τα αφήσετε μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple στην οθόνη.

Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου:
Οι ρυθμίσεις δικτύου είναι κεντρικές για τη λειτουργικότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Ενδέχεται να μην μπορείτε να προβλέψετε τι πήγε στραβά στις ρυθμίσεις του δικτύου σας, αλλά μπορείτε τουλάχιστον να τις επαναφέρετε για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα. Η επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου είναι μια απλή μέθοδος και το σημαντικό είναι ότι δεν απαιτείται να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας iCloud. Μπορείτε να το κάνετε με:

1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις του iPhone σας.

2. Πατήστε στην επιλογή Γενικά.

3. Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω και πατήστε στην επιλογή Επαναφορά.
Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου

4. Τώρα πατήστε στην επιλογή Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου. Δώστε τον κωδικό πρόσβασής σας εάν απαιτείται και, στη συνέχεια, αφήστε το τηλέφωνό σας να ολοκληρώσει τη διαδικασία.

Ενημέρωση του λογισμικού:
Εάν δεν έχετε ενημερώσει το iPhone σας στο πιο πρόσφατο iOS (εάν υπάρχει), θα αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα και το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας είναι ένα από αυτά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει το iPhone σας στο πιο πρόσφατο iOS μόλις είναι διαθέσιμη η ενημέρωση. Κάτι τέτοιο μπορεί να λύσει το πρόβλημα, αλλά αν δεν το κάνει, ίσως χρειαστεί να λάβετε υπόψη αυτές τις συμβουλές:

  • Απενεργοποιήστε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας.
  • Επανεκκινήστε το iPhone σας.
  • Τοποθετήστε ξανά την κάρτα SIM.
  • Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου

Συμπερασματικά, εάν καμία από τις μεθόδους δεν λειτουργεί για εσάς, θα πρέπει να καλέσετε τον πάροχο της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας σας. Όχι μόνο αυτό, αλλά πρέπει επίσης να ελέγξετε αν το iPhone σας είναι ξεκλειδωμένο σε όλα τα δίκτυα. Εάν το iPhone σας είναι κλειδωμένο, τότε θα λειτουργεί μόνο σε ένα συγκεκριμένο δίκτυο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε ένα μεταχειρισμένο iPhone;

Διαφημίσεις Android στην οθόνη κλειδώματος;