in ,

wowwow This is helpfullThis is helpfull

Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό WhatsApp

Πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας, θα πρέπει να γνωρίζετε μερικά πράγματα.

Πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας, θα πρέπει να γνωρίζετε κάποια βασικά. Όταν κάνετε delete, η εφαρμογή θα διαγράψει τα μηνύματά σας, θα διαγράψει τις ομάδες WhatsApp και θα διαγράψει το αντίγραφο ασφαλείας και το συγχρονισμό του Google Drive.

 

Μόλις διαγράψετε τον λογαριασμό σας, δεν θα μπορείτε να έχετε ξανά πρόσβαση σε αυτον. Επίσης, δεν θα διαγράψει αυτόματα τα μηνύματά σας και θα χρειαστούν περίπου 90 ημέρες για τη διαγραφή όλων των δεδομένων που αποθηκεύτηκαν για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στην εφαρμογή.

Επίσης, οι χρήστες στους οποίους στείλατε μηνύματα θα εξακολουθούν να έχουν ένα αντίγραφο των μηνυμάτων που τα στείλατε. Το WhatsApp σημειώνει επίσης ότι μέρος του υλικού που βρίσκεται στη βάση δεδομένων τους θα παραμείνει, αλλά δεν θα έχει κανένα από τα προσωπικά αναγνωριστικά συνδεδεμένα σε εσάς. Επίσης, το WhatsApp θα ήθελε να σημειώσει ότι θα διατηρήσει ορισμένες πτυχές των πληροφοριών σας για νομικούς λόγους.

Διαγραφή του λογαριασμού σας WhatsApp
Εκκινήστε την εφαρμογή WhatsApp. Το εικονίδιο μοιάζει με ένα συννεφάκι ομιλίας με ένα τηλέφωνο μέσα σε πράσινο φόντο. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή, σύρετε προς τα πάνω στο Android και θα εμφανιστεί μια γραμμή αναζήτησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναζητήσετε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.
Μεταβείτε στην ενότητα συνομιλίας

2. Όταν ξεκινάτε το WhatsApp, θα ανοίξει στην αρχική οθόνη, η οποία θα είναι η ενότητα Συνομιλία της εφαρμογής. Εδώ θα δείτε τα θέματα όλων όσων έχετε στείλει ένα μήνυμα.

3. Στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης Συζητήσεων, υπάρχουν τρεις κάθετες κουκκίδες. Πατήστε αυτές τις κουκκίδες για να εμφανιστεί ένα μενού.

4. Στο μενού, θα υπάρχουν μερικές επιλογές, αλλά πρέπει να πατήσετε Ρυθμίσεις, που βρίσκεται στο κάτω μέρος του μενού.

5. Πατώντας Ρυθμίσεις θα μεταβείτε σε μια νέα οθόνη με επιλογές.

6. Μόλις εισαγάγετε τις Ρυθμίσεις, θα χρειαστεί να βρείτε την επιλογή Λογαριασμός. Συνήθως βρίσκεται κοντά στην κορυφή του μενού. Πατήστε το μόλις το εντοπίσετε.

7. Μόλις εισέλθετε στην ενότητα Λογαριασμός των ρυθμίσεων, θα βρίσκεστε σε μια νέα οθόνη όπου μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. Εδώ, που βρίσκεται κοντά στο κάτω μέρος της ενότητας, θα βρείτε μια επιλογή που λέει Διαγραφή του λογαριασμού μου. Πατήστε σε αυτήν την επιλογή.

8. Μόλις πατήσετε αυτήν την επιλογή, θα μεταφερθείτε σε μια νέα οθόνη. Στο κάτω μέρος της οθόνης, θα πρέπει να εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας, συμπεριλαμβανομένου ενός κωδικού περιοχής.

9. Μόλις εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας, θα πρέπει να πατήσετε “Διαγραφή του λογαριασμού μου”.

10. Θα σας ζητηθεί να δώσετε τώρα λόγο για τη διαγραφή του λογαριασμού σας στο WhatsApp.

11. Αφού δώσετε έναν λόγο, θα χρειαστεί να πατήσετε ξανά “Διαγραφή του λογαριασμού μου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πώς να δημιουργήσετε χάρτες στους χάρτες Google

Λείπουν δικαιώματα στο Google Analytics;