in

This is helpfullThis is helpfull sadsad

Πώς να διαγράψετε απενεργοποιημένους φίλους από το Facebook

Ένα από τα άτομα που ακολουθείτε μπορεί να δημοσιεύσει υπερβολικά μεγάλο αριθμό ή, στο άλλο άκρο του φάσματος, μπορεί να υπάρχει κάποιος που ακολουθείτε που δεν δημοσιεύει καθόλου. Εάν παρατηρήσετε ότι κάποιος που γνωρίζετε δεν έχει δημοσιεύσει για λίγο, ενδέχεται να έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Ευτυχώς, το Facebook δίνει στους χρήστες έναν τρόπο διαγραφής απενεργοποιημένων φίλων.

Τι σημαίνει όταν κάποιος απενεργοποιεί τον λογαριασμό του;
Η απενεργοποίηση ενός λογαριασμού Facebook δεν τον διαγράφει. Απενεργοποιεί τον λογαριασμό για μια προσωρινή περίοδο έως ότου το άτομο αποφασίσει να συνδεθεί ξανά, επανενεργοποιώντας τον λογαριασμό του. Διατηρεί όλες τις επισημάνσεις “μου αρέσει”, τα σχόλια και τις αναρτήσεις που γίνονται στον λογαριασμό, κάτι που είναι τέλειο αν χρειάζεστε μόνο μια προσωρινή ανάπαυλα από τον λογαριασμό.

Είναι σημαντικά λιγότερο μόνιμο από τη διαγραφή του λογαριασμού σας, κάτι που θα καταργούσε τα πάντα στο λογαριασμό χωρίς να τον επιστρέψει. Εάν έχετε πολλές αναμνήσεις στον λογαριασμό, αλλά χρειάζεστε ένα διάλειμμα, τότε απλώς θα απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας.

Διαγραφή απενεργοποιημένων φίλων
1. Μεταβείτε στον ιστότοπο του Facebook. Δεν μπορείτε να διαγράψετε έναν απενεργοποιημένο φίλο μέσω της εφαρμογής.

2. Συνδεθείτε με το email και τον κωδικό πρόσβασής σας.

3. Μόλις συνδεθείτε, θα μεταβείτε στην αρχική σελίδα του Facebook. Στο επάνω μέρος της οθόνης, θα δείτε μερικές επιλογές στην μπλε λωρίδα. Κάντε κλικ στο όνομα και την εικόνα προφίλ σας στο κέντρο της οθόνης.

4. Θα βρίσκεστε τώρα στη σελίδα του προφίλ σας. Στην περιοχή κάτω από το όνομα και το προφίλ σας, υπάρχουν μερικές καρτέλες. Κάντε κλικ στην καρτέλα «Φίλοι» στο κέντρο των επιλογών.

5. Μεταβείτε στη λίστα φίλων σας. Υπάρχουν μερικές συμβουλές που θα σας ενημερώσουν ότι ένα άτομο έχει απενεργοποιηθεί. Δεν θα έχουν εικόνα προφίλ και αντ ‘αυτού, θα έχουν τη γενική προεπιλεγμένη λευκή σιλουέτα.

Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί γιατί αυτό θα μπορούσε απλώς να σημαίνει ότι το άτομο έχει αφαιρέσει την εικόνα προφίλ του. Επίσης, μπορείτε να αναζητήσετε τον αριθμό των αμοιβαίων οπαδών που έχετε με αυτό το άτομο. Εάν δεν βλέπετε τους αμοιβαίους φίλους, αυτό σημαίνει ότι ο λογαριασμός έχει απενεργοποιηθεί. Μπορείτε επίσης απλά να προσπαθήσετε να μεταβείτε στο προφίλ τους και το Facebook θα σας πει ότι ο λογαριασμός έχει απενεργοποιηθεί.

6. Μόλις εντοπίσετε έναν απενεργοποιημένο λογαριασμό, τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από το όνομά τους. Θα εμφανιστεί ένα μικρό παράθυρο.

7. Στην κάτω δεξιά γωνία αυτού του παραθύρου, κάντε κλικ στο πλαίσιο που λέει “Ακολουθώντας”. Ένα μενού θα εμφανιστεί κάτω από αυτό το πλαίσιο.

8. Στο πλαίσιο, ορίστε την επιλογή που λέει “Κατάργηση παρακολούθησης”

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να καταργήσετε τη μαζική παρακολούθηση των λογαριασμών, επομένως θα πρέπει να το κάνετε αυτό για κάθε απενεργοποιημένο λογαριασμό, αλλά δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο. Πιθανότατα να μην ακολουθείτε τους απενεργοποιημένους λογαριασμούς, καθώς οι απενεργοποιήσεις είναι προσωρινές και ίσως θέλετε να αλληλεπιδράσετε με τον λογαριασμό τους όταν αποφασίσουν να τον επανενεργοποιήσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Μπορείτε να δείτε ποιος είδε τα Highlights σας του Instagram;

Πώς να διαγράψετε έναν παλιό λογαριασμό Facebook εάν ωστόσο δεν μπορείτε να συνδεθείτε