Web Icon
in

loveditlovedit wowwow This is helpfullThis is helpfull

Πώς να διαγράψετε έναν παλιό λογαριασμό Facebook εάν ωστόσο δεν μπορείτε να συνδεθείτε

Περιμένετε μέχρι να διαγραφεί ο λογαριασμός??

Σήμερα, πολλοί άνθρωποι βρίσκουν ενοχλητικές αναρτήσεις που τους θυμίζει το χρονοδιάγραμμα του Facebook, αφού ο ιστότοπος είναι τόσο παλιός. Πολλές φορές, οι άνθρωποι έχουν έναν παλιό λογαριασμό που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ούτε να εισέλθουν, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα.

Πιθανότατα δεν θέλετε να μπορεί κανείς να δει τα περιεχόμενα ενός λογαριασμού που δεν χρησιμοποιείτε καν. Εάν θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας, αλλά δεν γνωρίζετε τίποτα σχετικά με τα διαπιστευτήρια, ακολουθούν μερικές επιλογές που έχετε.

Ανακτήστε τον κωδικό πρόσβασής σας
Όταν ανακτάτε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Facebook, μπορείτε να λάβετε έναν προσωρινό κωδικό πρόσβασης, ώστε να μπορείτε να αλλάξετε αυτόν που ξεχάσατε.

1. Πλοηγηθείτε στο Facebook. Κατά την πρώτη είσοδο στον ιστότοπο, θα δείτε την επιλογή σύνδεσης στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

2. Επειδή δεν γνωρίζετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας, θα πρέπει να επιλέξετε “Ξεχάσατε λογαριασμό” κάτω από το πλαίσιο κωδικού πρόσβασης.

3. Στη συνέχεια, θα πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση email ή τον αριθμό τηλεφώνου που πιστεύετε ότι σχετίζεται με τον λογαριασμό σας. Ίσως χρειαστεί να το κάνετε αυτό μερικές φορές, εάν δεν είστε σίγουροι με ποια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αριθμό με τον οποίο σχετίζεται ο λογαριασμός. Αν και δεν εμφανίζεται στην οθόνη, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το όνομα στο οποίο βρίσκεται ο λογαριασμός.

Ο λογαριασμός σας ενδέχεται να μην εμφανίζεται ανάλογα με τις ρυθμίσεις απορρήτου σας, εάν χρησιμοποιείτε το όνομα για αναζήτηση του λογαριασμού. Εάν το όνομά σας δεν εμφανίζεται, μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή “Δεν είμαι στη λίστα” και θα σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε το όνομα ενός φίλου για να δείτε εάν η αναζήτηση λογαριασμού λειτουργεί με αυτήν την επιπλέον παράμετρο.

Εάν βρείτε τον λογαριασμό σας με αυτόν τον τρόπο, τότε θα μπορείτε να στείλετε έναν κωδικό ανάπαυσης σε μία από τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τους αριθμούς τηλεφώνου που σχετίζονται με τον λογαριασμό. Θα δείτε μια συντομευμένη έκδοση των αριθμών τηλεφώνου και των διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι οποίες μπορεί να σας βοηθήσουν να τρέξετε τη μνήμη σας. Εάν δεν έχετε πρόσβαση σε καμία από τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τότε θα πρέπει να προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν παλιό λογαριασμό, οπότε θέλετε να δοκιμάσετε όσο το δυνατόν πιο σκληρά για να αποκτήσετε πρόσβαση με αυτόν τον τρόπο.

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αξιόπιστων φίλων
Αυτή είναι μια επιλογή μόνο αν το έχετε ρυθμίσει, το οποίο πολλοί άνθρωποι δεν το έχουν ρυθμίσει. Ξεκίνησε το 2013, αυτή η δυνατότητα σάς δίνει τη δυνατότητα να ανακτήσετε την πρόσβαση στον λογαριασμό σας εάν έχετε ξεχάσει τα διαπιστευτήρια ζητώντας από τρεις από τους αξιόπιστους φίλους σας να σας δώσουν τον κωδικό επαναφοράς. Το μόνο πρόβλημα με αυτό είναι ότι θα πρέπει να έχετε τη διορατικότητα για να επιλέξετε ακόμη και τρεις έμπιστους φίλους.

Εάν το έχετε ρυθμίσει, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα που αναφέρονται για να ανακτήσετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Η μόνη διαφορά είναι ότι στο τέλος αντί να επιλέξετε ένα email ή έναν αριθμό τηλεφώνου για να στείλετε τον κωδικό επαναφοράς, επιλέξτε “Δεν έχετε πλέον πρόσβαση σε αυτά.” Στη συνέχεια, θα μπορείτε να επιλέξετε “Αποκάλυψη των αξιόπιστων επαφών μου” και θα πρέπει να πληκτρολογήσετε το πλήρες όνομα μιας από αυτές.

Το Facebook θα σας δώσει μια ειδική διεύθυνση URL που θα πρέπει να στείλετε και στις τρεις αξιόπιστες επαφές σας. Εάν δεν μπορείτε να τους δώσετε τη διεύθυνση URL, τότε δεν μπορούν να σας πουν τον κωδικό που έλαβαν, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα λαμβάνετε στο λογαριασμό σας.

Αναφέρετε τον λογαριασμό σας ως πλαστό
Η διαγραφή ενός ψεύτικου λογαριασμού είναι εξαιρετικά εύκολη και συχνά διαγράφεται γρήγορα. Πολλοί χρήστες ανέφεραν επιτυχία όταν χρησιμοποιούν αυτήν την επιλογή. Να τι πρέπει να κάνετε:

1. Δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό Facebook ή ζητήστε από κάποιον άλλον να ανοίξει τον λογαριασμό του στο Facebook.

2. Μεταβείτε στον παλιό λογαριασμό χρησιμοποιώντας τη γραμμή αναζήτησης στο πάνω μέρος της οθόνης.

3. Μόλις δείτε τον παλιό λογαριασμό, πατήστε τη φωτογραφία προφίλ.

4. Κάντε κλικ στις τρεις κουκκίδες στη δεξιά κάτω γωνία της φωτογραφίας εξωφύλλου και επιλέξτε “Δώστε σχόλια ή αναφέρετε αυτό το προφίλ.”

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Προσποιώντας ότι είστε κάποιος.” Εάν ρωτηθείτε ποιος, επιλέξτε “εγώ”.

Περιμένετε μέχρι να διαγραφεί ο λογαριασμός
Η πρώτη μέθοδος είναι μακράν η ευκολότερη. Ας ελπίσουμε ότι τουλάχιστον μία από αυτές τις μεθόδους λειτουργεί για εσάς και ο παλιός λογαριασμός σας μπορεί να διαγραφεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πώς να διαγράψετε απενεργοποιημένους φίλους από το Facebook

Πώς να επεξεργαστείτε μια ανάρτηση που έχετε ήδη αναρτήσει στο Instagram