in

This is helpfullThis is helpfull

Πώς να αποκτήσετε δουλειά στον τομέα των υπολογιστών χωρίς εμπειρία

Για να το διαβάζετε αυτό, πιθανότατα να έχετε σχεδόν μηδενική εμπειρία εργασίας με υπολογιστές

Για να το διαβάζετε αυτό, πιθανότατα να έχετε σχεδόν μηδενική εμπειρία εργασίας με υπολογιστές, τουλάχιστον στο περιβάλλον εργασίας. Ίσως να είστε κάποιος που αυτοδίδακτος, αλλά θα είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να σας πάρουν στα σοβαρά. Μπορεί ακόμη και να είστε κάποιος που δεν διαθέτει ούτε ένα πιστοποιητικό στο όνομά του ή πτυχίο σε υπολογιστές.

Αλλά πάνω απ ‘όλα, έχετε πάθος για υπολογιστές. Είναι ακόμη δυνατό να βρεις δουλειά σε υπολογιστή χωρίς εμπειρία; Η απάντηση μπορεί να σας εκπλήξει.

Διατηρώντας τις προσδοκίες σας λογικές
Ας πάρουμε κάτι αμέσως: θα είναι δύσκολο να βάλεις το πόδι σου στην πόρτα. Θα το κάνετε με μηδενική εμπειρία. Θα είναι δύσκολο, αλλά δεν θα είναι αδύνατο, ούτε είναι απίθανο. Σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτός ο λόγος να σταματήσετε τώρα, το αντίθετο, αλλά πρέπει να διατηρήσετε τις προσδοκίες σας λογικές.

Έτσι, για να απλοποιήσετε το μήνυμα: θα πρέπει απολύτως να πάτε για εργασία στον υπολογιστή, ακόμη και με μηδενική εμπειρία, επειδή υπάρχουν επιλογές που μπορούν να σας βοηθήσουν. Εάν και όταν το κάνετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη νέα σας εργασία ως σημείο εκκίνησης για μελλοντικές επιχειρήσεις. Θέλετε να χρησιμοποιήσετε την εργασία του υπολογιστή σας ως εμπειρία σε πτυχίο ή πιστοποιητικό; Αυτό είναι στη δύναμή σας.

Ξεκινώντας σιγά σιγά
Είναι κατανοητό να θέλεις να μπεις στη δουλειά του υπολογιστή που πραγματικά επιθυμείς, αλλά δυστυχώς, αυτό δεν θα είναι δυνατό δεδομένης της θέσης σου. Πρέπει να ξεκινήσετε από το μικρό, γιατί για να πάρετε τη δουλειά που θέλετε, θα πρέπει να δημιουργήσετε κάποια εμπειρία.

Μία από τις καλύτερες θέσεις εργασίας που μπορεί να έχει κάποιος με μηδενική εμπειρία στον υπολογιστή είναι η θέση υποστήριξης πελατών ή πιο γνωστή ως “γραφείο βοήθειας”. Ξέρετε, το είδος των ατόμων που καλείτε όταν ο υπολογιστής σας έχει μπλε οθόνη ή το τηλέφωνό σας ενεργεί παράξενα; Αυτές οι θέσεις χρειάζονται πάντα έμπειρους και μη έμπειρους υπαλλήλους. Μπορείτε πιθανώς να φανταστείτε γιατί: οι άνθρωποι μπορεί να είναι δύσκολο να εργαστούν.

Οι θέσεις γραφείου βοήθειας έρχονται συχνά με αξιοπρεπή αμοιβή, χώρο για να ανεβαίνουν και συχνά έχουν άτομα να έρχονται και να πηγαίνουν συνεχώς. Με άλλα λόγια, οι άνθρωποι σταματούν πολύ. Θα αντιμετωπίσετε κάθε είδους άτομα όταν λαμβάνετε κλήσεις και ερωτήσεις που μπορεί να σας φαίνονται ανόητα, αλλά απλώς πάρτε μια βαθιά ανάσα και απαντήστε στις ερωτήσεις τους. Είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι, “διορθώνετε” το πρόβλημα, αλλά από μακριά.

Με την πάροδο του χρόνου, θα μάθετε πράγματα που οι άνθρωποι έμαθαν όταν πέρασαν δύο ή τέσσερα χρόνια στο κολέγιο ή αφιερώσουν χρόνο για να λάβουν το πιστοποιητικό τους. Είναι σαν αυτοδιδασκαλία, αλλά πληρώνεστε. Και οι περισσότερες εταιρείες που προσφέρουν θέσεις γραφείου βοήθειας θα σας εκπαιδεύσουν εκ των προτέρων, ανεξάρτητα από την εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών που έχετε ή όχι.

Χρησιμοποιήστε το Indeed
Tο Indeed είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία με τα οποία μπορείτε να εξοικειωθείτε. Πρόκειται για μια πλατφόρμα πρόσληψης θέσεων εργασίας που είναι δωρεάν στη χρήση και προσφέρει προσφορές εργασίας μέσα και έξω όλη την ημέρα, κάθε ώρα της ημέρας. Μπορείτε να δημιουργήσετε ειδοποιήσεις που θα σας ειδοποιούν όταν ανοίγουν συγκεκριμένες θέσεις με τις λέξεις-κλειδιά που έχετε επιλέξει. Όμως, το πιο σημαντικό, έχει τόσες δουλειές επιπέδου εισόδου στο πεδίο του υπολογιστή, είτε πρόκειται για γραφείο βοήθειας ή κάτι τέτοιο.

Ένα από τα καλύτερα εργαλεία στο οπλοστάσιό σας είναι το βιογραφικό σας και η πλατφόρμα .Tο Indeed σας δίνει τη δύναμη να δημιουργήσετε ένα, καθώς και να το μοιραστείτε με άλλους. Οι εργοδότες μπορούν στη συνέχεια να σας αναζητήσουν (υπό την προϋπόθεση ότι έχετε την εμπειρία), καθώς και να ελέγξετε το βιογραφικό σας όταν υποβάλλετε αίτηση για τη θέση τους.

Συμπέρασμα
Η βαθμολόγηση μιας εργασίας υπολογιστή χωρίς εμπειρία δεν είναι όνειρο, όχι πια, όχι σε αυτήν την εποχή και την εποχή. Οι θέσεις γραφείου βοήθειας ανοίγουν πάντα και με την εμπειρία να αποτελεί προϋπόθεση για πολλές δουλειές υπολογιστών με υψηλότερη αμοιβή, οποιαδήποτε εμπειρία που περιλαμβάνει τον τεχνολογικό κόσμο θα είναι μια καλή εμπειρία για εσάς, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε πίσω από ένα γραφείο που απαντά σε ερωτήσεις υπολογιστών ή είναι αρθρώσεις- βαθιά σε έναν υπολογιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πώς να δημοσιεύσετε το βιβλίο σας δωρεάν

Πώς να διαβάσετε συντεταγμένες GPS