in ,

This is helpfullThis is helpfull

Τα μυστικά των σωστών ακουστικών. Τι πρέπει να γνωρίζετε

Δεν ταιριάζουν όλα τα ακουστικά με όλους…

Πολλοί θα ρωτήσουν, ποια είναι η διαφορά μεταξύ ακουστικών και ακουστικών; Χρησιμοποιώ τον όρο «ακουστικά» που είναι ο γενικός όρος που χρησιμοποιείται για όλους τους διαφορετικούς τύπους. Ωστόσο, υπάρχει ένας άλλος ευρύτερος όρος που ονομάζεται «ακουστικά» που χρησιμοποιείται εξίσου. Πριν διαβάσετε αυτόν τον οδηγό, θα πρέπει να έχετε μια γενική ιδέα για τον τύπο ακουστικών που θέλετε. Ίσως δεν είστε πολύ σίγουροι για τον τύπο που θα λάβετε ακόμη.

 

Αποφασίζοντας ποιος τύπος ακουστικών
Επίσης γνωστά ως ακουστικά περιτοναίου. Ο όρος circumaural αναφέρεται στο πώς κυριολεκτικά ξεπερνούν τα αυτιά από όπου πήρε το ψευδώνυμό του. Αυτά τα ακουστικά διαθέτουν ακουστικά που καλύπτουν ολόκληρο το αυτί. Είναι πολύ κατάλληλα για οικιακή χρήση λόγω της άνετης επένδυσης.

Ως ακουστικά είναι ογκώδη από προεπιλογή, πράγμα που σημαίνει επίσης ότι δεν είναι πολύ κομψά. Αυτό μπορεί να είναι αρκετά καταθλιπτικό για κάθε διάσημο fashionistas.

Πλεονεκτήματα: τα περιφερειακά ακουστικά παρέχουν εξαιρετική απόκριση μπάσων. Η άψογη άνεση και η αστρική ποιότητα του ήχου παρέχονται λόγω του πόσο καλά η επένδυση κολλάει στα αυτιά.

Μειονεκτήματα: Είναι αρκετά μεγάλα και ογκώδη που μπορεί να είναι άβολα για άτομα με μεγάλα κεφάλια. Καταναλώνεται περισσότερος χώρος αποθήκευσης, που σημαίνει ότι δεν είναι πολύ φορητοί.

Εντός του αυτιού:

Πλεονεκτήματα: Τα ακουστικά εντός του αυτιού είναι εξαιρετικά φορητά, τα οποία είναι καλά αν τα χρησιμοποιείτε εν κινήσει. Είναι πολύ δύσκολο να χάσουν, καθώς ο βύσμα ζει κυριολεκτικά στο τηλέφωνο μόλις τα συνδέσεις. Λοιπόν, το δικό μου.

Μειονεκτήματα: ενώ ορισμένα ακουστικά παρέχουν υψηλή ποιότητα, πιθανότατα δεν θα έχετε την ίδια ποιότητα με τα ακουστικά αυτιού ή αυτιού. Τα ακουστικά είναι επιρρεπή σε πτώση από τις πρώτες ημέρες της χρήσης. Ωστόσο, μετά από λίγες μέρες χρήσης, το μπουμπούκι θα αρχίσει να συνηθίζει στα αυτιά σας και θα παραμείνουν μέσα.

Ορίστε έναν προϋπολογισμό
Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας σε οποιονδήποτε οδηγό ακουστικών είναι ο καθορισμός προϋπολογισμού. Το κάνω ακόμη και όποτε αγοράζω οποιοδήποτε κομμάτι τεχνολογίας. Αυτό είναι ένα συγκεκριμένο ποσό που αρνούμαι να το ξεπεράσω.

Πολλοί από εσάς ορίζετε προϋπολογισμούς σε θέματα όπως τηλεφωνικές συμβάσεις ή ένα νέο πρόγραμμα χρηματοδοτικής μίσθωσης. Χρησιμοποιήστε την ίδια αναλογία κατά την αγορά ακουστικών. ορίστε τον εαυτό σας ένα μέγιστο ποσό για να περιορίσετε τον εαυτό σας από την αγορά κάτι που δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

Ας κάνουμε κάτι σαφές. Εάν έχετε μόνο 20 £ για να ξοδέψετε σε νέα ζεύγη ακουστικά, με κάποιο τρόπο δεν θα πάρετε ένα ζευγάρι αξιοπρεπή ακουστικά για αυτό το χρηματικό ποσό.

Αν ψάχνετε για ακουστικά εντός αυτιού, οτιδήποτε άνω των 60 £ θα πρέπει να μπορεί να παράγει ήχο υψηλής ποιότητας και να ικανοποιεί τα αυτιά σας. Προφανώς, εάν ο προϋπολογισμός σας είναι υψηλότερος, τότε θα λάβετε αυτό που πληρώσατε.

Για ακουστικά over-ear και on-ear, ο προϋπολογισμός σας θα πρέπει να αυξηθεί εάν θέλετε κάτι υψηλής ποιότητας. Αυτό συμβαίνει επειδή παράγουν καθαρότερο και καλύτερο ήχο.

Εξετάστε τα ειδικά χαρακτηριστικά
Εάν διαβάζετε αυτόν τον οδηγό για τα ακουστικά και είστε καθημερινά μετακινούμενοι ή είστε πάντοτε εν κινήσει, τα ακουστικά που ακυρώνουν τον θόρυβο είναι εγγυημένα για να βοηθήσουν στην ειρήνη και στο ταξίδι σας.

Όταν μειώνεται ο θόρυβος εξωτερικού περιβάλλοντος, η προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται ονομάζεται Active Noise Cancellation (ANC). Πρώτον, τα ενσωματωμένα μικρόφωνα αυξάνουν τον θόρυβο που υπάρχει γύρω σας. Στη συνέχεια, τα ακουστικά παράγουν τα δικά τους ηχητικά κύματα εκτός φάσης που καταστρέφουν τους ανεπιθύμητους θορύβους.

Άνεση
Όταν επιλέγετε τα σωστά ακουστικά, η άνεση είναι πολύ σημαντική. Εάν είστε βαρύς χρήστης, δεν θα είστε πολύ χαρούμενοι εάν αισθανόσασταν δυσφορία μετά από μερικές ώρες χρήσης.

Δοκιμάστε τα ακουστικά που σκέφτεστε να αγοράσετε, βεβαιωθείτε ότι είναι άνετα. Όσο καλύτερη είναι η εφαρμογή όταν αγοράζετε ακουστικά αυτιού τόσο πιο άνετα θα είστε με την πάροδο του χρόνου. Για ακουστικά στο αυτί, όσο μικρότερα είναι τα φλιτζάνια, τόσο το καλύτερο.

Το βάρος είναι ένας σημαντικός παράγοντας όσον αφορά τον μακροπρόθεσμο παράγοντα. Όσο πιο ελαφριά είναι τα ακουστικά, τόσο πιο άνετα θα είστε. Εάν θέλετε εξαιρετική άνεση, η αγορά ακουστικών με εξαιρετικά ελαφριά επένδυση με αφρό με επένδυση από αφρό θα ήταν η πιο κατάλληλη.

Ήχος
Όταν πρόκειται για την επιλογή των καλύτερων ακουστικών, αναμφίβολα ο πιο σημαντικός παράγοντας θα ήταν ο ήχος σε οποιονδήποτε οδηγό ακουστικών. Χωρίς ήχο, τα ακουστικά θα ήταν άχρηστα.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι τα ακουστικά παρέχουν ήχο καλύτερης ποιότητας από τα ακουστικά. Όλα έχουν νόημα, έχει μεγαλύτερα ηχεία, μεγαλύτερα προγράμματα οδήγησης, οπότε γιατί δεν θα παράγει καλύτερο ήχο. Εάν εκτιμάτε πραγματικά τον ήχο, σας συμβουλεύω να πάτε με ακουστικά.

Τα ακουστικά με οδηγό 40 mm ή περισσότερο είναι ένα πολύ καλό στοίχημα. Ενώ ένας οδηγός μεγέθους 15 mm και άνω θα ήταν ιδανικός για ένα ζευγάρι ακουστικών.

Αξιολογήστε την απομόνωση θορύβου
Η καλή ποιότητα απομόνωσης ήχου είναι ευεργετική, καθώς μπορεί να σας εμποδίσει να αγοράσετε ακουστικά ακύρωσης θορύβου. Κάτι τέτοιο μπορεί να σας εξοικονομήσει αρκετά χρήματα.

Τα ακουστικά στο αυτί τείνουν να είναι τα καλύτερα στο μπλοκάρισμα του θορύβου λόγω της στεγανοποίησης που παρέχουν στα αυτιά. Τα ακουστικά χωρίς ακουστικά μπορούν επίσης να είναι αποτελεσματικά κατά την απομόνωση του θορύβου. Ωστόσο, έχω διαπιστώσει ότι τα ακουστικά ακουμπούν πιο άνετα στο αυτί, οπότε μάλλον θα τα προτιμάτε επίσης.

Τα ακουστικά στα αυτιά απομονώνουν καλύτερα τον θόρυβο, πράγμα που σημαίνει ότι η μουσική ακούγεται πραγματικά σαν να είναι πραγματικά στο κεφάλι σας. Τα ακουστικά στο αυτί τείνουν επίσης να παράγουν έναν ήχο που είναι παραμορφωμένος. Τα ακουστικά over-ear δεν απομονώνουν επίσης το θόρυβο, οπότε οι άνθρωποι θα μπορούν να ακούσουν τη μουσική σας, η οποία είναι αρκετά ενοχλητική αν με ρωτήσετε. Ωστόσο, τα ακουστικά over-ear παράγουν έναν πιο φυσικό ήχο χωρίς να ακούγεται παραμορφωμένος.

Χρησιμοποιήστε ένα τηλεχειριστήριο In-line
Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν υπηρεσίες ροής όπως το Spotify, η μουσική της Apple και το Soundcloud για να έχουν πρόσβαση στη μουσική ενώ χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο. Πολλοί απασχολημένοι δεν ενοχλούν καν τα τραγούδια στη λίστα αναπαραγωγής τους. Απλώς επειδή δεν μπορούν να ενοχληθούν ή τα χέρια τους είναι βρώμικα. Όταν το τηλέφωνό μου έχει χαμηλή μπαταρία και ακούω μουσική, δεν χρησιμοποιώ καθόλου το τηλέφωνό μου για εξοικονόμηση μπαταρίας. Εδώ είναι διαθέσιμο ένα τηλεχειριστήριο in-line.

Ένα in-line τηλεχειριστήριο είναι μια δυνατότητα τοποθετημένη στο καλώδιο των ακουστικών. Τα τηλεχειριστήρια in-line αποτελούνται από ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο που επιτρέπει κλήσεις χωρίς χέρια και ένα μικρό τηλεχειριστήριο. Το τηλεχειριστήριο σάς επιτρέπει να αναπαράγετε τη μουσική προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, να μετακινείτε τραγούδια και να παίζετε και να παύσετε τον ήχο.

Επιλέξτε ακουστικά που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής σας
Τα ελαφριά ακουστικά είναι σίγουρα η πιο κατάλληλη για άσκηση. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι τα ακουστικά δεν τα καταλαβαίνουν. Ορισμένα ακουστικά διαθέτουν διαφορετικά στυλ κλιπ για να διατηρήσουν τα προγράμματα οδήγησης στη θέση τους. Ορισμένα ακουστικά χρησιμοποιούν μια ζώνη που βρίσκεται στο πίσω μέρος του κεφαλιού, η οποία επιτρέπει άνεση και στιβαρότητα.

Τα ακουστικά που κατασκευάζονται για σπορ και γυμναστήριο συνήθως κατασκευάζονται με ανθεκτικά στο νερό χαρακτηριστικά που προστατεύουν τα ακουστικά από τον ιδρώτα που μπορεί να τα καταστρέψουν. Αυτό είναι επίσης το σημείο όπου το in-line τηλεχειριστήριο είναι βολικό καθώς δεν θέλετε να αλλάζετε συνεχώς τη μουσική. Αντ ‘αυτού, μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο in-line.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πώς να λάβετε επιστροφή χρημάτων από το Netflix

Γιατί δεν μπορείτε να βρείτε μερικές ταινίες στο Netflix;