in

This is helpfullThis is helpfull loveditlovedit

Οι καλύτερες μάσκες προσώπου για τρέξιμο έξω το 2021

Οι ελαφριές, μάσκες αντι-υγρασίας που χρειάζεστε για όλες τις διαδρομές σας.

Αυτές οι επιλογές θα σας βοηθήσουν να βρείτε την καλύτερη μάσκα προσώπου για άσκηση. Αυτή η ιστορία ενημερώθηκε πρόσφατα.

Under Armor UA Sportsmask

Η Under Armour σχεδίασε το UA Sportsmask με γνώμονα τους αθλητές, αλλά οποιοσδήποτε άσχημος αθλητής θα βρει τη μάσκα χρήσιμη αν θέλετε να αναβαθμίσετε από μια τυπική μάσκα προσώπου. Η μάσκα είναι κατασκευασμένη με τρία διαφορετικά στρώματα που έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν τη ροή του αέρα, ενώ ταυτόχρονα σας προστατεύουν. Ένα στρώμα της μάσκας έχει αντιμικροβιακή θεραπεία που ονομάζεται “PROTX2”.

Όταν δοκίμασα τη μάσκα Under Armour κατά τη διάρκεια μιας καρδιακής προπόνησης, παρατήρησα για πρώτη φορά ότι αισθάνθηκε άνετα στο πρόσωπό μου – δεν προσκόλλησε στο στόμα μου, κάτι που μπορεί να είναι άβολο όταν αναπνέετε σκληρότερα. Όταν άρχισα να ιδρώνω, παρατήρησα ότι αντί της μάσκας να αισθάνεται ζεστή, έχω μια δροσερή αίσθηση, που ήταν τόσο ωραία.

Η μάσκα δεν απομακρύνει εντελώς την υγρασία, αλλά επειδή το ύφασμα δεν ήταν τόσο σφιχτό στο στόμα μου, δεν ήταν πρόβλημα. Ενώ οι βρόχοι αυτιών στη μάσκα δεν είναι ρυθμιζόμενοι, είναι ελαστικοί και άνετοι. Συνολικά, εντυπωσιάστηκα με αυτήν τη μάσκα και θα ήμουν άνετα να το φοράω σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους γυμναστικής.

Το Well Movement Mask Pro

Η μάσκα Well Movement είναι 50% βαμβάκι, οπότε μπορεί να μην παραμείνει στεγνή κατά τη διάρκεια σοβαρών συνεδριών ιδρώτα, αλλά για τις περισσότερες δραστηριότητες, θα έχει καλύτερη απόδοση από μια μάσκα βαμβακιού 100%, καθώς είναι επίσης κατασκευασμένη από φιλικό προς τον ιδρώτα πολυεστέρα και spandex. Οι βρόχοι αυτιών είναι ρυθμιζόμενοι, κάτι που είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για εφαρμογή και άνεση. Υπάρχει επίσης ένα βολικό κορδόνι για να μπορείτε να φορέσετε τη μάσκα στο λαιμό σας.

Το καλύτερο χαρακτηριστικό της μάσκας είναι το μύτη που μπορεί να διαμορφωθεί έτσι ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει άνετα και άνετα στο πρόσωπό σας. Μετά τη δοκιμή αυτής της μάσκας, αποφάσισα ότι είναι καλύτερο για περπάτημα και όχι για έντονες προπονήσεις (θα προτιμούσα τη μάσκα UnderArmour για αυτά), καθώς το ύφασμα είναι λεπτό αλλά ακόμα άνετο.

Τι πρέπει να προσέξετε στις μάσκες προσώπου για άσκηση

Υφασμα
Το ύφασμα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για την άσκηση με μάσκα. Για καθημερινές δραστηριότητες, οι μάσκες υφασμάτων είναι καλές. Αλλά με την άσκηση, το βαμβάκι γίνεται πολύ υγρό πολύ γρήγορα, γεγονός που μπορεί να δυσκολέψει την αναπνοή και να προωθήσει την ανάπτυξη των βακτηρίων. Γι ‘αυτό το λόγο, οι μάσκες που κατασκευάζονται με αναπνεύσιμο ύφασμα παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιείται σε ενεργά ρούχα (όπως spandex ή πολυεστέρας) είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Ωστόσο, θέλετε η μάσκα να αναπνέει και να είναι άνετη ενώ κινείστε.

Κατάλληλος
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να κρεμάσετε ή να πέσετε μάσκα προσώπου ενώ κινείστε. Πρώτον, είναι απλά ενοχλητικό. Δεύτερον, θα διακόψει την προπόνησή σας εάν πρέπει να σταματήσετε να το διορθώσετε και πιθανότατα θα πρέπει να αγγίξετε το πρόσωπό σας – το οποίο θα πρέπει να αποφύγετε να κάνετε για να παραμείνετε ασφαλείς.

Αναζητήστε μια μάσκα προσώπου που είναι ρυθμιζόμενη ή διατίθεται σε διαφορετικά μεγέθη, ώστε να μπορείτε να βρείτε την καλύτερη εφαρμογή για εσάς. Οι ελαστικοί βρόχοι του αυτιού ή το ελαστικό τείνουν να ταιριάζουν άνετα και δεν θα γλιστρούν όσο οι μάσκες που δένονται γύρω από το κεφάλι σας.

Αντιμικροβιακά χαρακτηριστικά
Δεδομένου ότι ο ιδρώτας και η υγρασία μπορούν να αποτελέσουν έδαφος αναπαραγωγής βακτηρίων, οι μάσκες που έχουν κάποιο είδος φίλτρου ή αντιμικροβιακή επικάλυψη είναι ιδανικές για σωματική δραστηριότητα. (Πολλές από τις μάσκες αυτής της λίστας έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά.) Παρόλο που μπορεί να μην σκοτώσουν ή να καταστρέψουν ένα σωματίδιο ιού, δεν είναι κακό να υπάρχουν αυτά τα επιπλέον εμπόδια.

Επίσης, κατανοήστε ότι καμία μάσκα σε αυτήν τη λίστα δεν μπορεί να προσφέρει 100% εγγύηση ότι θα σας προστατεύσει από τον ιό, ανεξάρτητα από το πόσα φανταχτερά χαρακτηριστικά διαθέτουν. Αλλά η χρήση μάσκας είναι απλώς ένα άλλο εργαλείο που μπορεί να λειτουργήσει ως ένα επιπλέον εμπόδιο για να σταματήσει η εξάπλωση και να προστατευτεί εσείς και άλλοι.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook – Μπαίνει στο παιχνίδι των ενημερωτικών δελτίων

Δείτε εδώ! Ρεκόρ πωλήσεων για Chromebook