in

This is helpfullThis is helpfull

Αυτό το γνωρίζατε; – Έτσι μπορείτε να μεταφέρετε playlists από το Spotify στο Youtube Music

Εύκολα και γρήγορα!

Σκέφτεστε να μεταβείτε στο YouTube Music, αλλά δεν θέλετε να εγκαταλείψετε τις playlists σας στο Spotify; Μη φοβάστε – υπάρχουν διάφορες υπηρεσίες που καθιστούν τη μεταφορά τους χωρίς προβλήματα και απλές.

  • Δυστυχώς, λόγω των περιορισμών που θέτει η Google στη δημιουργία λιστών αναπαραγωγής, περιορίζεστε στη μετατροπή μόνο δέκα ανά ημέρα.

Επιπλέον, κάθε ιστότοπος θα δημιουργήσει μια δημόσια λίστα αναπαραγωγής ως προεπιλεγμένη ρύθμιση- αν προτιμάτε να παραμείνουν ιδιωτικές ή μη καταχωρημένες, θυμηθείτε ότι αυτό πρέπει να τροποποιηθεί χειροκίνητα.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το σεμινάριο για να μάθετε γρήγορα πώς να μεταφέρετε τις αγαπημένες σας playlists του Spotify στη δημοφιλή πλατφόρμα YouTube Music.

1. Playlist Buddy

Το Playlist Buddy φέρνει επανάσταση στον τρόπο εισαγωγής των λιστών αναπαραγωγής του Spotify στο YouTube Music. Όχι μόνο κάνει την όλη διαδικασία αστραπιαία, αλλά σας επιτρέπει επίσης να μεταφέρετε μεμονωμένες playlists με λίγα μόνο κλικ! Επιπλέον, κάθε λίστα αναπαραγωγής μπορεί να έχει έως και 250 κομμάτια – δίνοντάς σας όλη την αγαπημένη σας μουσική στα χέρια σας.

Αφού συνδεθείτε στον ιστότοπο με τα στοιχεία σας στο Spotify, όλες οι αποθηκευμένες playlists σας θα είναι διαθέσιμες για προβολή. Απλώς επιλέξτε τη λίστα αναπαραγωγής που θέλετε να μεταφέρετε από το Spotify στο Youtube Music και κάντε κλικ στο ‘Convert Playlist to YouTube’. Στη συνέχεια, θα σας εμφανιστεί μια προτροπή με την οποία μπορείτε να συνδεθείτε στο YouTube – μόλις το κάνετε, η λίστα θα αρχίσει να μεταφέρεται αυτόματα!

Ενώ το Playlist Buddy σας ειδοποιεί αν δεν έχουν μεταφερθεί επιτυχώς όλα τα κομμάτια, δεν διευκρινίζει ποια από αυτά έμειναν εκτός.

2. TuneMyMusic

Το TuneMyMusic προσφέρει έναν μοναδικό στο είδος του, δωρεάν τρόπο για να μεταφέρετε μαζικά τις playlists σας στο Spotify. Χωρίς τον περιορισμό της Google για δέκα playlists ανά ημέρα, θα μπορούσατε να τις μεταφέρετε όλες ταυτόχρονα!

Για να ξεκινήσετε, επιλέξτε το Spotify ως πηγή και επικολλήστε το σύνδεσμο της λίστας αναπαραγωγής σας ή επιλέξτε πολλαπλές playlists κάνοντας κλικ στο κουμπί Load from Spotify. Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί Next: Επιλέξτε Select Destination > YouTube Music > Start Moving My Music. Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να δημιουργήσετε ένα κανάλι YouTube για να χρησιμοποιήσετε αυτή την επιλογή. Σε περίπτωση που αισθάνεστε άνετα να το κάνετε, απλώς ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό στο αναδυόμενο παράθυρο που περιέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια.

Το TuneMyMusic παρέχει μια ενημερωτική γραμμή προόδου για να σας ενημερώνει για την πρόοδο της διαδικασίας μεταφοράς των playlist από το Spotify στο Youtube Music, καθώς και για τα κομμάτια που δεν καταφέρνουν να μεταφερθούν. Ωστόσο, η αξιοπιστία δεν είναι δεδομένη για αυτό το πρόγραμμα, καθώς περιστασιακά έχουμε παρατηρήσει καθυστερήσεις στη μεταφορά της playlist. Αν κάτι πάει στραβά κατά την ολοκλήρωση της μεταφοράς, οι χρήστες μένουν μπερδεμένοι από δύο αντιφατικά μηνύματα: “Transfer completed” στην κορυφή και “Failed to create playlist” κάτω από αυτό.

3. Soundiiz

Το Soundiiz παρέχει δωρεάν μεταφορές μεμονωμένων λιστών αναπαραγωγής καθώς και προσιτές μεταφορές παρτίδων – 4,50 δολάρια/μήνα ή μόλις 3 δολάρια/έτος στο πρόγραμμα Premium. Επιπλέον, μπορείτε να μάθετε τι μεταφέρουν οι άνθρωποι αυτή τη στιγμή όταν επισκέπτεστε την αρχική σελίδα!

Για να ξεκινήσετε τη μεταφορά της playlist σας, επιλέξτε Start for free και συνδεθείτε. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στα κουμπιά Connect και των δύο υπηρεσιών για να αποκτήσετε πρόσβαση στους λογαριασμούς σας. Ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα κανάλι YouTube, αν μεταφέρετε μια λίστα Spotify στο YouTube Music– απλώς κάντε κλικ στο Create a YouTube channel και ακολουθήστε τις οδηγίες βήμα προς βήμα. Τώρα έχετε ρυθμίσει τα πάντα!

Τελικά, μπορεί να μην απαιτείται να δημιουργήσετε ένα κανάλι στο YouTube. Αποφασίσαμε να μην φτιάξουμε ένα, ωστόσο ο ιστότοπός μας εξακολουθούσε να είναι σε θέση να φορτώνει και να μετατοπίζει τις playlists μας με επιτυχία.

Εάν κολλήσει κατά τη φόρτωση, κάντε κλικ στο εικονίδιο μολυβιού που βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία και επιλέξτε YouTube Music. Στη συνέχεια, επιλέξτε μια playlist που θέλετε να μετακινήσετε και πατήστε Transfer > Select Source > Spotify > Destination > Apple Music. Αφού συνδεθείτε, επιλέξτε τη playlist που επιθυμείτε μέσα από αυτήν κάνοντας ξανά κλικ στο εικονίδιο με το μολύβι.

Για να ολοκληρώσετε τη μεταφορά playlist από το Spotify στο Youtube Music, κάντε κλικ στην επιλογή Confirm my selection και επεξεργαστείτε τυχόν απαραίτητες πληροφορίες playlist. Στη συνέχεια, επιλέξτε Save configuration. Αποεπιλέξτε τα κομμάτια που θέλετε να αποκλείσετε, προτού κάνετε τέλος κλικ στο Confirm > Begin the transfer.

Αυτός ο ιστότοπος περιλαμβάνει επιπλέον βήματα σε σύγκριση με τις δύο πρώτες επιλογές και δεν είναι τόσο εύκολος ή αποτελεσματικός για τους χρήστες. Εξαιτίας αυτού, μπορεί να μην είναι κατάλληλο για τις ανάγκες όλων.

Αντί να αφιερώνετε ώρες για να αντιγράψετε χειροκίνητα τις playlists του Spotify στο YouTube Music, μπορείτε να βασιστείτε στις υπηρεσίες που περιγράφονται εδώ. Αφιερώστε μόλις λίγα λεπτά για να ξεκινήσετε τη διαδικασία και αφήστε την τεχνολογία να την αναλάβει από εκεί και πέρα!

Με αυτά τα εργαλεία στη διάθεσή σας, είναι εύκολο να μεταφέρετε λίστες αναπαραγωγής από το Spotify στο YouTube Music γρήγορα και αβίαστα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Απίστευτη απάτη με AI – Κλωνοποίησαν τη φωνή της κόρης της ζητώντας… λύτρα! (video)

Τεράστιο social media ρεκόρ για την Rihanna! – Είναι η νέα βασίλισσα του…