in

This is helpfullThis is helpfull

Αποκτήστε χιλιάδες δωρεάν ηχητικά βιβλία στο Google Home

Η πρώτη συμβουλή άλλαξε τη ζωή ακρόασης με το έξυπνο ηχείο της Google.

Αν σας αρέσουν τα ηχητικά βιβλία αλλά δεν έχετε ακούσει για το Librivox στο παρελθόν, αυτή η συμβουλή θα αλλάξει τη ζωή σας. Όταν ταξίδευα τρεις ώρες μετ ‘επιστροφής το τελευταίο εξάμηνο του προπτυχιακού μου, θα άκουγα όλες τις εργασίες μου στην αμερικανική αγγλική ΙΙ τάξη δωρεάν, και ακόμη και μερικές από το σεμινάριο ανώτερης γραφής μου, χάρη στο Librivox.

Τα ηχητικά βιβλία στο Librivox είναι όλα δημόσια, πράγμα που σημαίνει ότι τα πνευματικά τους δικαιώματα είναι είτε ανοιχτού κώδικα είτε έχουν λήξει, οπότε τα περισσότερα είναι παλιά – 70 ετών και άνω, συνήθως. Ακόμα, υπάρχουν μερικοί φανταστικοί τίτλοι – The Jungle Book, Frankenstein, The Adventures of Huckleberry Finn.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη Librivox στο Google Home, πείτε “OK, Google, μιλήστε με τον Αναγνώστη βιβλίων” και, στη συνέχεια, πείτε το όνομα του βιβλίου που θέλετε να ακούσετε να σας διαβάζεται. Εναλλακτικά, για να τα κάνουμε όλα με ένα άγγιγμα, πείτε “Γεια σου Google, ζητήστε από τον Αναγνώστη Βιβλίων να παίξει το Dramula του Bram Stoker” αντικαθιστώντας τον τίτλο που θέλετε να ακούσετε αν είναι κάτι διαφορετικό από το Dracula.

Τα ηχητικά βιβλία του Google Play λειτουργούν τελικά με το Google Home
Παραδόξως, όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Google Home, δεν ήταν δυνατή η αναπαραγωγή ηχητικών βιβλίων που αγοράστηκαν στα Βιβλία Google Play χρησιμοποιώντας φωνητική εντολή. Ευτυχώς, η Google διόρθωσε αυτήν την έντονη παράλειψη. Πρώτον, εάν δεν έχετε αγοράσει ποτέ ένα ηχητικό βιβλίο εκεί, κατευθυνθείτε στα Βιβλία Google Play και αναζητήστε ή αναζητήστε ένα (αν είναι η πρώτη σας φορά, υπάρχει μια καλή πιθανότητα η Google να προσφέρει ένα κουπόνι στην κορυφή της οθόνης).

Μόλις πραγματοποιήσετε μια αγορά, πείτε “Hey, Google” ή “OK, Google” και χρησιμοποιήστε τις ακόλουθες εντολές:

“Διαβάστε το βιβλίο μου” (για να συνεχίσετε να διαβάζετε το τελευταίο ηχητικό βιβλίο που ακούσατε).
“Διαβάστε …” ακολουθούμενο από τον τίτλο του βιβλίου που θέλετε να ακούσετε.
“Παύση.”
“Συνέχιση” ή “συνέχεια”.
“Να σταματήσει.”
“Μετάβαση μπροστά …” ακολουθούμενο από ένα χρονικό διάστημα.
“Επιστρέψτε …” ακολουθούμενο από ένα χρονικό διάστημα.
“Προηγούμενο κεφάλαιο.”
“Επόμενο κεφάλαιο.”
“Παίξτε με ταχύτητα 2x”, “παίξτε πιο αργά / πιο γρήγορα” ή “παίξτε με διπλάσιο / μισό από την ταχύτητα.”
“Πόσος χρόνος απομένει;”
“Ρύθμιση έντασης σε…” ακολουθούμενο από έναν αριθμό (“5” ή “5.5”) ή ποσοστό (“50%” ή “55%.”)
“Διαβάστε …” ακολουθούμενο από μια άλλη συσκευή Google Home, Chromecast (15 $ στο eBay) ή ομάδα ομιλητών.

Ναι, μπορείτε να παίξετε και τα ακουστικά βιβλία του Amazon
Το Audible, το οποίο είναι η υπηρεσία ηχητικών βιβλίων της Amazon, προηγείται των έξυπνων ηχείων για αρκετά χρόνια (19, για να είμαστε ακριβείς), οπότε δεν φταίτε εσείς εάν εγγραφείτε πολύ πριν ξεκινήσει η εποχή των πολέμων έξυπνων ηχείων. Όχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχουν πολλές άλλες ιδιόκτητες μορφές ηχητικών βιβλίων εκεί έξω, όπως η πλατφόρμα Barnes & Noble’s Nook, καθώς και το Scribd και το Audiobooks.com.

Ο ευκολότερος τρόπος για να ακούσετε ακουστικά βιβλία στο Google Home είναι να τα αναπαράγετε στο τηλέφωνό σας και να συνδεθείτε στο Google Home χρησιμοποιώντας Bluetooth, με τον ίδιο τρόπο που θα κάνατε για τη μουσική (ακολουθούν οι αναλυτικές οδηγίες για να κάνετε ακριβώς αυτό) . Η γνώση αυτής της λύσης ανοίγει πραγματικά όλες τις δυνατότητες ήχου στο Google Home ανεξάρτητα από τον πάροχο. Αυτό σημαίνει, για παράδειγμα, ότι μπορείτε να ακούσετε Apple Music, Podcasts ή Audiobooks σε ένα ηχείο Google – ποιος ήξερε;

Μου αρέσει να ακούω κομμάτια προφορικής λέξης στα έξυπνα ηχεία μου, αλλά μερικές φορές το Google Home μιλάει πάρα πολύ – εδώ μπορείτε να το σιγήσετε. Μια άλλη φωνή που ακούγεται καλά από το Google Home είναι ένας φίλος ή μέλος της οικογένειας όταν χρησιμοποιείτε το Google Home ως μεγάφωνο. Φυσικά, ίσως θελήσετε να ελέγξετε τον τρόπο με τον οποίο η Google χρησιμοποιεί τις ηχογραφήσεις της φωνής σας, οπότε δείτε πώς μπορείτε να βελτιώσετε τις ρυθμίσεις ασφαλείας του Google Home.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλύτερες εφαρμογές Apple Watch: Αυτές οι 9 είναι οι μόνες που θα χρειαστείτε ποτέ

Οι καλύτεροι ασύρματοι φορτιστές για iPhone και Android το 2021