in

This is helpfullThis is helpfull

Έτσι θα απενεργοποιήσετε το “Shared With You” σε iPhone και iPad

Για να μην υπάρχει πουθενά στις εφαρμογές σας

Η ενσωμάτωση σε λογισμικό και εφαρμογές είναι συνήθως κάτι καλό για έναν χρήστη, αλλά υπάρχουν φορές που αυτή η δυνατότητα μπορεί να γίνει ενοχλητική. Και η λειτουργία iPhone Shared with You για εφαρμογές όπως Messages, Safari και Photos μπορεί να είναι ακριβώς αυτό.

Ξεκινώντας από το iOS 15 και το iPadOS 15, η Apple λαμβάνει μέτρα για την ενσωμάτωση του iMessage με άλλες εφαρμογές όπως Φωτογραφίες, Μουσική, τηλεόραση και Safari. Όλες αυτές οι εφαρμογές διαθέτουν μια νέα ενότητα Shared with You, που περιλαμβάνει συνδέσμους και περιεχόμενο που κοινοποιήθηκε μέσω iMessage.

Για παράδειγμα, εάν κάποιος μοιράζεται έναν σύνδεσμο σε ένα άρθρο, θα τον δείτε όταν ανοίγετε την αρχική σελίδα του Safari.

Και το χειρότερο είναι ότι δεν εξαφανίζεται αφού ανοίξετε το σύνδεσμο. Εάν ενοχλείστε από αυτήν τη λειτουργία, μπορείτε να την απενεργοποιήσετε εντελώς ή για μια συγκεκριμένη εφαρμογή.

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή “Ρυθμίσεις” στο iPhone ή το iPad σας.

Μεταβείτε στην ενότητα “Μηνύματα“.

Επιλέξτε την ενότητα “Shared with You“.

Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε ολόκληρη τη λειτουργία, απενεργοποιήστε τη λειτουργία “Αυτόματη κοινή χρήση“.

Για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία ανά εφαρμογή, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την εφαρμογή “Μουσική”, “Τηλεόραση”, “Safari” ή την εφαρμογή “Φωτογραφίες”.

Τώρα, όταν ανοίγετε τη συγκεκριμένη εφαρμογή, η ενότητα “Shared with You” δεν θα υπάρχει πουθενά!

Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε ξανά τη λειτουργία, μπορείτε να επιστρέψετε στις Ρυθμίσεις> Μηνύματα> Shared with You και από εδώ, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την “Αυτόματη κοινή χρήση” για τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Όλοι οι σύνδεσμοι και οι φωτογραφίες σας θα παραμείνουν τώρα στην εφαρμογή Μηνύματα. Κι εάν έχετε πάρα πολλά μηνύματα, δοκιμάστε να διαγράψετε παλιά μηνύματα από το iPhone ή το iPad σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Samsung Galaxy S22 – Έρχονται σημαντικές αλλαγές στην κάμερα

iPhone 13 – Ακόμη και με μικρότερη εγκοπή δεν δείχνουν % ένδειξη μπαταρίας