in

This is helpfullThis is helpfull

Xbox Series X|S – Δείτε πώς μπορείτε να μπείτε σε Safe Mode

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα με την κονσόλα

Το Xbox Series X|S είναι ένα αξιοσημείωτο μηχάνημα, ωστόσο δεν παύει να έχει τις στιγμές της αδυναμίας του. Αν παρατηρήσετε κάποια παρατυπία στην κονσόλα σας, η είσοδος στο Safe Mode μπορεί να είναι ο τέλειος τρόπος για να εντοπίσετε και να διορθώσετε το πρόβλημα πριν επιλέξετε επισκευές ή αντικαταστάσεις.

Η τεχνολογία μπορεί να είναι ευμετάβλητη, αλλά μπορεί να χρειαστεί απλώς να μπείτε σε Safe Mode και να επανεκκινήσετε το Xbox Series X ή S για να το επαναφέρετε σαν καινούργιο.

Αν αυτό είναι κάτι που σας ενδιαφέρει, αλλά δεν είστε σίγουροι για το πώς να το κάνετε ή τι ακολουθεί, τότε αφήστε τον οδηγό μας να σας διαφωτίσει! Μάθετε όλα όσα απαιτούνται για την επιτυχή είσοδο στον κόσμο της τεχνολογικής ασφάλειας με ευκολία.

Γιατί χρειάζεστε το Safe Mode στο Xbox Series X|S?

Αντιμετωπίζετε σφάλματα γραφικών ή δυσλειτουργίες στην κονσόλα σας, όπως συχνό freezing, crashing, lag; Τότε ήρθε η ώρα να εισέλθετε στο Safe Mode! Μην ανησυχείτε, οι περισσότερες κονσόλες διαθέτουν μια χρήσιμη λειτουργία αντιμετώπισης προβλημάτων και υπάρχει ακόμη και για το PS5. Τώρα προχωρήστε και επιστρέψτε στο παιχνίδι χωρίς να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ξανά αυτά τα ενοχλητικά προβλήματα!

  • Το Safe Mode διαθέτει πλήθος επιλογών, επιτρέποντάς σας να διαγράψετε τυχόν σφάλματα συστήματος που μπορεί να έχει αποκτήσει το Xbox Series X ή S σας. Είτε πρόκειται για χειροκίνητη ενημέρωση της συσκευής σας στο Safe Mode, είτε για απενεργοποίηση ή ακόμη και για επανεκκίνηση ολόκληρου του συστήματος εκ νέου – υπάρχουν πολλές διαθέσιμες δυνατότητες.

Αν αυτός ο οδηγός δεν σας βοηθήσει στην επίλυση των τεχνικών προβλημάτων σας, μπορεί να είναι ένδειξη ότι η κονσόλα Xbox Series X|S υπερθερμαίνεται. Ως εκ τούτου, είναι φρόνιμο να σκεφτείτε πώς θα αντιμετωπίσετε καλύτερα την υπερβολική θερμότητα πριν προκληθεί περαιτέρω ζημιά.

Πώς να μπείτε στο Safe Mode στο Xbox Series X|S σας και πώς να το χρησιμοποιήσετε;

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες του Safe Mode στην κονσόλα Xbox Series X ή S ακολουθώντας μερικά απλά βήματα. Πρώτον, απενεργοποιήστε την κονσόλα σας και πατήστε και τα δύο κουμπιά sync και power για κάποια δεύτερα μέχρι να ακούσετε ένα ηχητικό σήμα. Το κουμπί συγχρονισμού εντοπίζεται εύκολα – είναι το μικρό κυκλικό κουμπί που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη θύρα USB στο μπροστινό μέρος της συσκευής.

Αφού πατήσετε και τα δύο αυτά κουμπιά πάνω στο Xbox Series X ή S σας για αρκετό χρονικό διάστημα, θα μεταφερθείτε στο μενού Safe Mode. Εκεί υπάρχουν επί του παρόντος τρεις διαθέσιμες επιλογές.

Offline System Update

Εάν το Xbox Series X ή S σας δεν είναι σε θέση να εκτελέσει τη συνήθη αυτόματη ενημέρωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Offline System Update. Αυτό απαιτεί μια μονάδα USB που έχει διαμορφωθεί σε NTFS και διαθέτει τουλάχιστον 6 GB διαθέσιμου χώρου για να λειτουργήσει σωστά. Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να ενημερώσετε την κονσόλα σας χειροκίνητα ανά πάσα στιγμή!

Για να ενημερώσετε την κονσόλα Xbox Series X ή S, συνδέστε μια συσκευή USB σε έναν υπολογιστή και κατεβάστε το απαραίτητο αρχείο από τον ιστότοπο υποστήριξης του Xbox. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το USB στην κονσόλα σας για να ξεκινήσει η λήψη του απευθείας στο σύστημά της.

Reset This Xbox

Η επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων του Xbox Series X ή S σας (Reset) είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να διαγράψετε τις προσαρμογές, τους λογαριασμούς χρηστών, τα παιχνίδια και τα δεδομένα αποθήκευσης που έχουν εισαχθεί με την πάροδο του χρόνου.

Αφού επιλέξετε αυτή την επιλογή, η κονσόλα σας θα βρίσκεται ακριβώς στην ίδια κατάσταση με εκείνη που ήταν όταν βγήκε για πρώτη φορά από το κουτί της.

Αν πουλάτε το Xbox Series X ή S σας ή το χαρίζετε ως δώρο, αυτή είναι η ιδανική λύση. Διαφορετικά, χρησιμοποιήστε το μόνο εάν έχουν εξαντληθεί όλες οι άλλες επιλογές αντιμετώπισης προβλημάτων και δεν λειτουργεί τίποτα άλλο.

Turn Off This Xbox

Αυτή η ρύθμιση είναι απλή και κατανοητή. Σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε το Xbox Series X ή S σας, η οποία αποτελεί θεμελιώδες και κρίσιμο στοιχείο σε κάθε μενού Safe Mode, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να κλείσετε την συσκευή χωρίς να επιβαρύνετε επιπλέον το σύστημά σας. Αποφύγετε τη διακοπή της τροφοδοσίας κλείνοντάς το από το κουμπί όποτε είναι δυνατόν – αντί αυτών των επιλογών, χρησιμοποιήστε αυτή τη λειτουργία!

Ενώ το Safe Mode είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την αντιμετώπιση τυχόν δυσλειτουργιών στο σύστημα του Xbox Series X ή S, ενδέχεται να μην είναι σε θέση να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Αν εξακολουθούν να συνεχίζονται και μετά την προσπάθεια για Safe Mode, σκεφτείτε να ανακυκλώσετε ολόκληρο το σύστημα ή να συμβουλευτείτε έναν εξειδικευμένο τεχνικό για υπηρεσίες επισκευής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Θέλετε να κάνετε reset τα AirPods και AirPods Pro σας εύκολα και γρήγορα; – Εμείς έχουμε τη λύση!