in ,

Το επόμενο κεφάλαιο του Fortnite προσθέτει μάχες με αφεντικά, Lego, τον Solid Snake κι ένα ολοκαίνουριο νησί.

Το Fortnite κατευθύνεται στον υπόκοσμο. Μετά το γεγονός του “The Big Bang” το Σάββατο, που οδήγησε στην καταστροφή του νησιού του Κεφαλαίου 4, έρχονται μεγάλες αλλαγές στο battle royale σε μια νέα σεζόν με τίτλο “Underground”. Αυτό περιλαμβάνει ένα νέο νησί, χαρακτηριστικά παιχνιδιού όπως μάχες με αφεντικά, σκιν Lego και φυσικά περισσότερους αδειοδοτημένους χαρακτήρες όπως ο Solid Snake από το Metal Gear και ο Peter Griffin από το Family Guy.

Ας ξεκινήσουμε με το νησί. Στην ενημέρωση – που φέρνει το παιχνίδι στο Κεφάλαιο 5: Σεζόν 1 – το νησί του battle royale έχει αλλάξει πλήρως, με αρκετές νέες τοποθεσίες. Υπάρχει ένας σιδηρόδρομος – με τρένο που μπορείς πραγματικά να ταξιδέψεις – καθώς και μαρίνες, έπαυλες και μια ολοκαίνουρια περιοχή με γρασίδι. Υπάρχει επίσης αρκετό χιόνι.

Όσον αφορά τις αλλαγές στο gameplay, το νησί είναι γεμάτο με πέντε αφεντικά – ανάμεσά τους ο Peter Griffin. Η νίκη επί τους θα ανταμείψει τους παίκτες με ένα μετάλλιο που διαθέτει ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό: τη δυνατότητα αναγέννησης των ασπίδων με την πάροδο του χρόνου. Ωστόσο, έχει και ένα μειονέκτημα, καθώς το κράτημα του μεταλλίου θα ειδοποιεί άλλους παίκτες για τη θέση σου στο χάρτη. “Όσα περισσότερα μετάλλια έχεις, τόσο πιο ακριβής ο ακριβής ακτίνας της θέσης σου,” λέει η Epic.

Άλλες προσθήκες περιλαμβάνουν: ένα SUV για οδήγηση, ένα όπλο με το όνομα Ballistic Shield που σου επιτρέπει “να αμυνθείς με την ασπίδα ενώ πυροβολείς με το πιστόλι ταυτόχρονα”, τη δυνατότητα να κινείσαι ενώ επουλώνεσαι ή ανανεώνεις τις ασπίδες σου και τη δυνατότητα να τροποποιείς όπλα σε κάποιες τοποθεσίες γύρω από το νησί. Υπάρχει επίσης ένα νέο είδος κοσμητικού εντός του παιχνιδιού. Τώρα, εκτός από την προσαρμογή του χαρακτήρα και των όπλων σου, μπορείς να προσαρμόσεις και τα οχήματα. Μπορείς να επιλέξεις διαφορετικά σώματα, ετικέτες και τροχούς, και αφού αναβείς σε ένα αυτοκίνητο αγώνων μέσα στο παιχνίδι, το όχημα θα αντιστοιχίζεται με τις επιλογές σου. (Κάποια στοιχεία από το Rocket League θα μεταφερθούν για όσους παίζουν και τα δύο παιχνίδια.)

Για όσους αποκτήσουν το battle pass της σεζόν αυτής, θα μπορέσουν τελικά να ξεκλειδώσουν όλους τους νέους αφεντικούς, μαζί με μια νέα έκδοση του Jones και, αργότερα στη σεζόν, τον Solid Snake.

Και μετά έρχονται τα Lego. Το Σάββατο, η Epic ανακοίνωσε μια επερχόμενη εμπειρία εντός του παιχνιδιού που ονομάζεται Lego Fortnite, μέρος μιας συνεχούς συνεργασίας που περιγράφεται ως ένα “παιχνίδι επιβίωσης κατασκευής” που θα ξεκινήσει μέσα στο Fortnite στις 7 Δεκεμβρίου. Αλλά η συνεργασία επεκτείνεται και στις σκιν. Τα περισσότερα υπάρχοντα σκιν – πάνω από 1.200, σύμφωνα με την Epic – θα περιλαμβάνουν μια επιλογή στυλ Lego που κάνει ακριβώς ό,τι φαίνεται, μετατρέποντας τους χαρακτήρες όπως ο Peely το μπανάνα σε Lego τουβλάκια. Φαίνεται ότι αυτά τα στυλ θα είναι χρησιμοποιήσιμα μόνο στις εμπειρίες Lego μέσα στο Fortnite, ωστόσο.

Η έναρξη του Κεφαλαίου 5 έρχεται σε μια πολύ απασχολημένη περίοδο για το Fortnite. Το παιχνίδι έλαβε μεγάλη ώθηση στη δημοτικότητά του με την κυκλοφορία του Fortnite OG τον Νοέμβριο, που φέρνει πίσω τον αρχικό νησί και πολλές αγαπημένες τοποθεσίες, αντικείμενα και χαρακτήρες που αγαπήθηκαν από τους οπαδούς. Σύμφωνα με την Epic, αυτό οδήγησε στη μεγαλύτερη μέρα στην ιστορία του παιχνιδιού, με περισσότερους από 44 εκατομμύρια παίκτες στις 4 Νοεμβρίου. Όλα αυτά ολοκληρώθηκαν με το live event “The Big Bang” το Σάββατο, το οποίο όχι μόνο είδε την καταστροφή του νησιού του Κεφαλαίου 4, αλλά περιελάμβανε επίσης ένα εικονικό συναυλία από τον Eminem.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Bending Spoons απέλυσε ολόκληρη την ομάδα της Filmic!

Η δεύτερη σεζόν του ‘Halo’ έχει ημερομηνία κυκλοφορίας και ένα teaser trailer.